دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

اتحادیه اروپا: باید با اقدامات اقتصادی چین مقابله کنیم

رئیس کمیسیون اروپا خواستار پیشی گرفتن از برنامه‌های اقتصادی چین در کشورهای جهان به ویژه طرح ابتکاری «کمربند و جاده» شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۵ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۴۴۸

به گزارش راهبرد معاصر، «اورزولا فون در لاین» رئیس کمیسیون اروپا، در جریان سخنرانی خود در هیروشیمای ژاپن و در حاشیه نشست گروه ۷ خواستار مقابله با طرح ابتکاری چین موسوم به «کمربند و جاده» شد.

 

به گزارش آرتی، کشور‌های جهان جنوب شامل آفریقا و آمریکای لاتین و کشور‌های در حال توسعه در آسیا هستند که چین در تعامل اقتصادی با آنان طرح ابتکاری سرمایه‌گذاری در زیربنا‌های اقتصادی کمربند و جاده را ارائه کرده است، اکنون فون در لاین می‌گوید: «اتحادیه اروپا و کشور‌های هم‌فکر باید از پنجره باز فرصت استفاده کنند، در حال حاضر بسیاری از کشور‌های جنوب جهان به دنبال جایگزینی برای تامین مالی خود هستند.»

 

فون در لاین همچنین مدعی شد که «ابتکار کمربند و جاده چین که حدود ۱۰ سال پیش برای اولین باز از آن سخن به میان آمد اکنون برای بسیاری از کشور‌ها جذابیت ندارد، زیرا آن‌ها تجربه بدی از تعامل با پکن داشتند و آن‌ها وام‌های چینی گرفتند و در نهایت دچار بحران بدهی شدند.»

 

او در ادامه با بیان آنکه اتحادیه اروپا می‌خواهد پیشنهاد بهتری ارائه کند، افزود: «اگر در یک مسابقه هستیم، در مسابقه‌ای برای رسیدن به قله هستیم. اتحادیه اروپا در حال اجرای ۹۰ پروژه شاخص در قاره‌های مختلف به عنوان بخشی از طرح سرمایه‌گذاری دروازه جهانی خود است.»

 

سخنان فون در لاین در حالی مطرح می‌شود که کشور‌های گروه ۷ بیانیه مشترکی را تصویب کرده و در آن پکن به «اجبار اقتصادی» و «سرقت فناوری» متهم دانستند. چین هم در مقابل بار‌ها اعضای گروه ۷ را به سوءاستفاده از مقررات تجاری به منظور تحمیل اراده خود بر دیگران متهم کرده است. پکن همچنین ادعا‌هایی مبنی بر اینکه پروژه کمربند و جاده به سایر کشور‌ها آسیب می‌رساند را رد کرده است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار