مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس

هند: تحریم نفت ایران به منافع ما لطمه زده است

سفیر هند در آمریکا سه‌شنبه از اقدام دولت آمریکا در تحریم نفت ایران انتقاد کرده و گفته که این تصمیم به منافع دهلی‌نو ضربه وارد کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۵ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 07
کد خبر: ۱۸۵۵۲

به گزارش راهبرد معاصر، «هارش وارزان شرینگلا»، سفیر هند در آمریکا سه‌شنبه گفته تصمیم آمریکا در امتناع از صدور معافیت‌های تحریمی برای خریداران نفت ایران به منافع هند ضربه است و دهلی‌نو امیدوار است که واشنگتن در این خصوص انعطاف‌پذیری نشان دهد.

 

شرینگلا در مصاحبه‌ای با خبرگزاری اسپوتنیک، در خصوص تصمیم آمریکا گفت: «این، اولویت مهمی برای آمریکا بود و ما با آن کنار آمدیم؛ اما ما هم انتظار داریم وقتی که اولویت‌های ما مطرح است ایالات متحده هم انعطاف‌پذیری مشابهی نشان دهد.»

 

دیپلمات هندی تأکید کرد: «یافتن منابع جایگزین نفت، با همان قیمت و کیفیت برای ما به چالش تبدیل شده و روی سود و زیان‌های ما در هند اثرگذاشته است.»

 

او با بیان اینکه تصمیم هند برای حمایت از تحریم‌های آمریکا بر اهمیت روابط دو کشور مبتنی بوده است خاطرنشان کرد: «هر دو طرف باید این را درک کنند.»

 

دولت آمریکا بعد از خروج از توافق هسته‌ای برجام اعمال همه تحریم‌هایی که ذیل این توافق علیه ایران رفع شده بود، از جمله تحریم‌های بخش نفت را مجدداً از سر گرفت.

 

واشنگتن در نخستین گام‌ بعد از اجرای تحریم‌های نفتی علیه ایران برای هشت مشتری عمده نفت ایران، شامل کشورهای چین، یونان، هند، ایتالیا، ژاپن، کره جنوبی، تایوان و ترکیه معافیت از تحریم صادر کرد تا این کشورها اجازه خرید محدود نفت از ایران را داشته باشند.

 

دولت آمریکا گفت که این کشورها موافقت کرده‌اند واردات نفت خود از ایران را به نحو محسوس کاهش دهند و به دنبال منابعی دیگر برای جایگزین کردن نفت ایران باشند.

 

مقام‌های دولت «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا ماه آوریل اعلام کردند قصد ندارند این معافیت‌ها را بعد از اتمام آنها در روز ۲ مه برای مشتری‌های نفت ایران تمدید کنند.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار