توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟ رئیس قوه قضاییه: ان‌شاءالله خواب‌هایی که برای ایران دیده‌اند تعبیر نخواهد شد اعلام جرم علیه مدیر اسبق مرکز بررسی‌های استراتژیک امروز و فردا این استان‌ها بارانی می‌شوند معاون سازمان محیط زیست: هیچ پروژه قانونی به نام پتروشیمی میانکاله وجود ندارد کلاهبرداری با دلار‌های تقلبی در ری؛ متهم دستگیر شد افزایش آمار بارداری اول در ایران بعد از ۴۰ سالگی

توافق با عراق برای صدور گذرنامه اختصاصی و لغو روادید در اربعین

وزیر کشور از رایزنی و توافق با طرف عراقی برای صدور گذرنامه اختصاصی و لغو روادید در ایام اربعین حسینی امسال خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۲ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۶۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی دوشنبه شب در جریان بازدید از پایانه مرزی مهران در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: یکی از مهمترین نیازمندی‌های پایانه مرزی مهران افزایش تعداد گیت‌های خروجی پایانه با توجه به حجم زیاد زائران اربعین است.

وی هدف از بازدید پایانه مرزی مهران را بررسی نیازمندی‌های استان ایلام در مرز مهران برشمرد و افزود: با طرف عراقی توافقاتی در خصوص افزایش گیت‌های خروجی در سمت مرز عراق انجام شده است.

وزیر کشور افزایش گیت‌های خروجی مرز مهران در سمت عراق را ضروری ذکر کرد و یادآور شد: تردد در سمت مرز ایران بدون مشکل انجام می‌شود، اما برای سهولت در تردد زائران باید از طرف عراق هم گیت‌های خروجی بیشتری باز شود.

وحیدی ادامه داد: باتوجه به اینکه حساسیت‌ها در مرز بالاست، باید با همکاری عراق شرایط سهولت و تسریع در خروج زائران از مرز سرعت یابد.

وی با بیان اینکه امسال نیز اربعین در ماه گرم سال است، گفت: توسعه و افزایش زیرساخت هایی، چون سایبان، مه پاش، آبسردکن و دیگر وسایل خنک کننده در دست اقدام و پیگیری است.

وی با قدردانی از تلاش مسئولان استان برای آماده سازی زیرساخت‌های مواصلاتی و جاده‌ای اربعین، روند احداث ۲ دهنه تونل، ساخت پل و اصلاح نقاط حادثه خیز را مطلوب ارزیابی کرد. / ایرنا

ارسال نظر