وزیر دادگستری: نظارت تعزیرات باید در راستای حمایت از تولید سالم باشد پیش‌بینی هوای تهران طی ۵ روز آینده اعلام زمان ثبت نام آزمون دکتری سال ۱۴۰۵ شهادت یک مرزبان در سیستان و بلوچستان + عکس کیفیت هوای تهران قابل قبول شد وام‌های آموزش و پرورش که دانشجومعلمان هم می‌توانند دریافت کنند ایران در آستانه پاییز خشک‌تر؛ هشدار درباره تداوم بحران آب اخراج کادر خاطی مدرسه پرند در پی انتشار فیلم تنبیه بدنی دانش‌آموز / ویدیوی ناراحت کننده از تنبیه این دانش آموز را ببینید ورود دستگاه قضا به تنبیه بدنی دانش‌آموز قزوینی/ تشکیل پرونده در پی شکایت والدین ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ هشدار به ورودی‌های جدید فرهنگیان مشهد فردا ۲۴ مهر تعطیل شد اعلام محدودیت‌های ترافیکی از ۲۳ تا ۲۶ مهر ماه در برخی از جاده‌های کشور خبر خوش برای فرهنگیان / تسویه پاداش پایان خدمت فرهنگیان بازنشسته تا پایان سال از هوش مصنوعی برای این ۵ کار استفاده نکنید! واکنش وزیر به ضرب و جرح دانش‌آموز قزوینی

از طرح جامع مدیریت پسماند چه خبر؟

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران در خصوص طرح جامع مدیریت پسماند، گفت: قرار است این طرح از طریق سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، رضا شرفی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران، به طرح جامع مدیریت پسماند در تهران اشاره کرد و گفت:‌ این طرح سال گذشته در شورا مصوب شد و باید مراحل تصویب نهایی آن در دولت انجام می‌شد. در ابتدای سال جاری با پیگیری‌های صورت‌گرفته، این موضوع در کارگروه استانداری مطرح و مصوب شد ؛حال قرار است از طریق سازمان برنامه و بودجه این طرح ابلاغ شود.

 

وی با بیان اینکه طرح جامع پسماند سندی کامل و جامع از عملکرد شهرداری تهران در حوزه پسماند است، گفت: بالغ بر 270 پروژه و 73 برنامه در این طرح تعریف شده است.

 

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه برش‌های یکساله برای برنامه‌های سازمان پسماند درنظر گرفته شده است، گفت: با این طرح، تکلیف شهرداری تهران در حوزه مدیریت پسماند با برش‌های سالانه مشخص می‌شود.

 

شرفی گفت: با اجرای طرح مدیریت جامع پسماند شاهد کاهش سطل‌های زباله، تفکیک زباله از مبدأ و ... هستیم و در اصل، این طرح یک سند بالادستی در حوزه پسماند است و وظایف تمام دستگاه‌های مسؤول در حوزه پسماند را مشخص کرده است.

 

وی در خصوص زمان اجرای این طرح گفت: به محض اینکه طرح از سوی دولت ابلاغ شود لازم‌الاجراست./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار