نحوه ثبت نام گذرنامه زیارتی پلیس من / راهنمای جامع زائران اربعین انتقال ۵ هزار زندانی در خوزستان تقلیل ساعت تدریس معلمان از مهر ۱۴۰۵؛ چه کسانی مشمول کاهش ساعت کاری فرهنگیان می‌شوند؟ گرمای سوزان برای این مناطق کشور در روز‌های آینده نسل جدید گوشی‌های سامسونگ در راه است آخرین وضعیت جاده چالوس و هراز آنلاین امروز شنبه ۲۰ تیر/ جاده چالوس امروز باز است؟ ترافیک نیمه‌سنگین در چالوس و سنگینی تردد در آزادراه کرج–تهران تداوم جوی آرام در بیشتر نقاط کشور طی 5 روز آینده شگرد جدید مجرمان سایبری برای خالی کردن حساب شهروندان محدودیت ترافیکی در جاده کرج چالوس اعلام محدودیت‌های ترافیکی برای مراسم تشییع مشهد همراه داشتن موبایل در امتحانات دانشگاه آزاد مجاز شد اصلاحیه برنامه آزمون نهایی پایه یازدهم منتشر شد جاده چالوس یکطرفه شد سامانه‌های دانشگاه آزاد از دسترس خارج شد / احتمال وقوع حمله سایبری آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵؛ تاریخ دریافت کارت ارشد ۱۴۰۵ و زمان برگزاری آزمون اعلام شد

از طرح جامع مدیریت پسماند چه خبر؟

از طرح جامع مدیریت پسماند چه خبر؟ مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران در خصوص طرح جامع مدیریت پسماند، گفت: قرار است این طرح از طریق سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۷ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر، رضا شرفی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهر تهران، به طرح جامع مدیریت پسماند در تهران اشاره کرد و گفت:‌ این طرح سال گذشته در شورا مصوب شد و باید مراحل تصویب نهایی آن در دولت انجام می‌شد. در ابتدای سال جاری با پیگیری‌های صورت‌گرفته، این موضوع در کارگروه استانداری مطرح و مصوب شد ؛حال قرار است از طریق سازمان برنامه و بودجه این طرح ابلاغ شود.

 

وی با بیان اینکه طرح جامع پسماند سندی کامل و جامع از عملکرد شهرداری تهران در حوزه پسماند است، گفت: بالغ بر 270 پروژه و 73 برنامه در این طرح تعریف شده است.

 

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری تهران با بیان اینکه برش‌های یکساله برای برنامه‌های سازمان پسماند درنظر گرفته شده است، گفت: با این طرح، تکلیف شهرداری تهران در حوزه مدیریت پسماند با برش‌های سالانه مشخص می‌شود.

 

شرفی گفت: با اجرای طرح مدیریت جامع پسماند شاهد کاهش سطل‌های زباله، تفکیک زباله از مبدأ و ... هستیم و در اصل، این طرح یک سند بالادستی در حوزه پسماند است و وظایف تمام دستگاه‌های مسؤول در حوزه پسماند را مشخص کرده است.

 

وی در خصوص زمان اجرای این طرح گفت: به محض اینکه طرح از سوی دولت ابلاغ شود لازم‌الاجراست./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار