آخرین وضعیت کمبود داروهای اساسی تداوم بارشها در نقاطی از کشور طی روزهای آتی/ تقویت بارشها در ۲ استان شمالی از شنبه موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد

جایگاه‌های عرضه سوخت کوچک مقیاس در تهران ساخته می‌شود

جایگاه‌های عرضه سوخت کوچک مقیاس در تهران ساخته می‌شود مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل شهر تهران با بیان اینکه کلنگ‌زنی جایگاه های عرضه سوخت کوچک مقیاس در تهران بزودی انجام می‌شود، گفت: 50 جایگاه عرضه سوخت تا پایان سال ساخته می شود.
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۸ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۶۹۹

به گزارش راهبرد معاصر، سعید بیگی مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل شهر تهران در خصوص احداث 110 جایگاه عرضه سوخت کوچک‌مقیاس در پایتخت گفت: همانطور که قبلا هم گفته بودم، جلسات با شرکت ملی پخش فراورده های نفتی در خصوص این جایگاه‌ها به تعویق افتاده بود، اما خدا را شکر چندی پیش جلسات برگزار و توافقات صورت گرفت.

 

مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل شهر تهران با بیان اینکه کلنگ‌زنی جایگاه های سوخت در تهران بزودی انجام می‌شود، گفت: در حال تجهیز کارگاه هستیم. جلسات هم برگزار شده و کارها خوب پیش می‌رود. در مرحله اول 12 کارگاه تجهیز و 8 کارگاه دیگر هم بعد از رفع ایرادات تجهیز خواهد شد.

 

به گفته بیگی، تا پایان سال جاری 50 جایگاه عرضه سوخت کوچک‌مقیاس در تهران افتتاح می‌شود.

 

وی در خصوص همراهی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی با شهرداری تهران گفت: شورای شهر تهران مصوبه‌ای در خصوص احداث جایگاه‌ها داشت. در حال حاضر با همراهی‌ صورت گرفته، به زودی شاهد ساخت جایگاه‌ها خواهیم بود. ما مناطق مورد نیاز را شناسایی کرده‌ و در جاهایی که امکان احداث وجود دارد، این کار انجام می‌شود.

 

به گفته مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل شهر تهران، شهرداری تهران مقدمات کار را فراهم و قراردادهای لازم راتهیه کرده است و به زودی کار عملیاتی می‌شود.

 

وی در خصوص محاسن جایگاه‌های عرضه سوخت کوچک‌مقیاس در تهران گفت: این امر باعث می‌شود صف‌های پمپ‌بنزین کوتاه و همچنین مصرف سوخت کمتر شود.

 

به گفته بیگی، همچنین دسترسی شهروندان به جایگاه عرضه سوخت راحت‌تر می‌شود و دیگر نیازی نیست شهروندان مسافت طولانی را برای رسیدن به جایگاه‌ها طی کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار