سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

بازداشت سه برانداز دیگر توسط پلیس آلمان

بازداشت سه برانداز دیگر توسط پلیس آلمان پلیس جنایی فدرال آلمان سه نفر دیگر وابسته به صحنه رایشبورگر که چند ماه پیش در یک عملیات گسترده تعداد زیادی از آن‌ها به اتهام کودتا علیه دولت دستگیر شدند را بازداشت کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، پلیس جنایی فدرال آلمان BKA دو مرد و یک زن دیگر وابسته به صحنه رایشبورگر هاینریش سیزدهم که چندی پیش پروژه براندازی دولت را در دستور کار قرار داده بودند دستگیر کرد.

 

بر این اساس، این دو مرد و یک زن در بادن-وورتمبرگ و نیدرزاکسن دستگیر شدند. مظنونان اکنون باید در مقابل یک قاضی تحقیق در دادگاه فدرال معرفی شوند تا در مورد اجرای حکم بازداشت آنها تصمیم گیری شود. دادستان فدرال بازداشت شدگان را به عضویت در یک سازمان تروریستی (نزدیک به صحنه رایشبورگر) متهم می کند.

 

بر اساس گزارش‌ها، یکی از دستگیر شدگان زنی است که گفته می‌شود در انتخابات فدرال گذشته برای حزب «متفکر جانبی» کاندید شده بود که موفقیتی نداشت.

 

در 7 دسامبر 2022 هم بیش از 3000 افسر پلیس 162 محل را در یازده ایالت فدرال جستجو کردند - و ده ها نفر را که مظنون به عضویت در یک شبکه تروریستی موسوم به "رایشبورگر" بودند دستگیر کردند. به گفته محققان، این افراد با زور اسلحه، رویای تغییر سیستم و نظام در آلمان را دنبال می کردند. آن ها خواهان روی کار آمدن یک دولت جدید «شورایی» به ریاست هنری سیزدهم شاهزاده رویس، یکی از اعضای یک خانواده اصیل سابق از تورینگن بودند. آن ها توهمات خودخوانده شامل یورش به بوندستاگ در برلین، تأسیس تقریباً 300 «شرکت امنیت داخلی» مسلح - و دستگیری نمایندگان منتخب دموکراتیک پارلمان توسط ارتش تازه تأسیس شده را دنبال می کردند.

 

چند روز پیش هم پنج نفر در آلمان به اتهام توطئه برای ربودن وزیر بهداشت آلمان و سرنگونی دولت این کشور به عنوان اعتراض به محدودیت‌های وضع‌شده در ارتباط با بیماری‌ همه‌گیر جهانی «کووید-19» محاکمه شدند.

 

دادستان‌ها گفته‌اند این گروه شامل 4 مرد با سن بین 44 تا 56 سال و یک زن 75 ساله هستند. آنها می‌گویند متهمان قصد داشته‌اند با «راه‌اندازی شرایط شبیه جنگ داخلی در آلمان از طریق توسل به خشونت دولت و پارلمان آلمان را سرنگون کنند.»

 

آنها همچنین نقشه‌ای خشن برای ربودن «کارل لاوترباخ»، وزیر بهداشت آلمان داشته‌اند. لاورترباخ به دلیل وضع محدودیت‌های مربوط به کووید-19 در میان گروه‌های راست افراطی فردی به شدت نامحبوب به شمار می‌رود.

 

گفته می‌شود متهمان این پرونده معتقدند که امپراطوری آلمان در قرن نوزدهم بهترین شیوه برای حکمرانی در این کشور به شمار می‌رود و لازم است نظم اقتدراگرایانه در آلمان مجدداً از سر گرفته شود.

 

مظنون زن در این پرونده که نام او «الیزابت آر.» اعلام شده رهبری این گروه را به عهده داشته است.

 

باورهای متهمان در این پرونده با باورهای گروه راست‌گرای افراطی «رایش‌بورگر» (به معنی شهروندان رایش) نزدیکی دارد. این گروه نیز مشروعیت قانون اساسی آلمان بعد از جنگ جهانی دوم را رد می‌کنند.

 

مطابق آنچه در پرونده این افراد ادعا شده آنها قصد داشته‌اند با آسیب زدن به شبکه توزیع برق در آلمان خاموشی سراسری ایجاد کرده و سپس وزیر بهداشت را بربایند و در صورت لزوم محافظان او را به قتل برسانند.

 

"رایشبورگر" افرادی هستند که جمهوری فدرال آلمان و ساختارهای دموکراتیک آن را به رسمیت نمی شناسند. آنها اغلب از پرداخت مالیات امتناع می ورزند و با مقامات در تضاد هستند./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار