اژه‌ای: طرفدار پروپاقرص برگزاری دادگاه‌های علنی هستم ترافیک سنگین در محور چالوس و آزادراه قزوین–کرج کندوان و آزادراه تهران شمال یک‌طرفه شد هشدار مهم درباره تزریق فیلر پوست؛ این عوارض می‌تواند به نابینایی و سکته مغزی منجر شود هشدار مهم درباره شیوع آنفلوآنزا؛ این دارو عفونت ریه را شدیدتر می‌کند! سید محمد بلورچیان کیست؟ |بیوگرافی سید محمد بلورچیان شیمیدان برجسته ایرانی وزش باد شدید در تهران طی ۴۸ ساعت آینده اخاذی از کاربران اینستاگرام با شکایت جعلی کپی رایت  حمله شبانه به بنای تاریخی تالار تیموری اصفهان دلیل کند شدن اینترنت در ساعات اخیر مشخص شد جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد برادرکشی به طمع ارث و میراث در زرقان/ جزییات بلاگر خشن در جهرم بازداشت شد/ ماجرا چیست؟ جمع آوری یک داروی بیماری های زنان از بازار / جزییات  تغییرات جدید کنکور ۱۴۰۵ و ۱۴۰۷ ابلاغ شد / نحوه تاثیر معدل در کنکور + جزییات هشدار وزارت بهداشت نسبت به تبلیغات گسترده و فریبنده آمپول‌های لاغری

ورود سامانه بارشی جدید به پایتخت طی امروز و فردا

ورود سامانه بارشی جدید به پایتخت طی امروز و فردا بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران نفوذ سامانه بارشی جدید و رگبار و رعد وبرق همچنین وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک به‌ویژه درنیمه جنوبی استان پیش‌بینی می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۲۵ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۸۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس آخرین نقشه‌های پیش‌یابی هواشناسی وضعیت جوی استان تهران طی امروز و فردا (۲ و ۳ خرداد) آسمانی صاف تا کمی ابری در ساعات بعد از ظهر همراه با افزایش ابر و در ارتفاعات با رگبار پراکنده دور از انتظار نیست.

از بعدازظهر پنجشنبه تا روز جمعه (۴ و ۵ خرداد) با نفوذ سامانه بارشی، آسمانی نیمه‌ابری گاهی ابری در پاره‌ای نقاط به‌ویژه در نیمه‌شمالی در بعضی ساعات همراه با رگبارو رعدوبرق پیش‌بینی می‌شود.

طی پنج روز آینده در ساعات بعد از ظهر گاهی وزش باد شدید و در پاره‌ای نقاط به‌ویژه نیمه‌جنوبی استان خیزش گردوخاک مورد انتظار است.

از امروز روند افزایش تدریجی دما و برای روز جمعه کاهش نسبی دما در سطح استان رخ می‌دهد.

آسمان تهران فردا (۳ خرداد) صاف و در بعد از ظهر افزایش ابر گاهی وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۳ درجه سانتیگراد و طی پنجشنبه (۴ خرداد) نیمه ابری و در بعد از ظهر افزایش ابر گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید با حداقل دمای ۲۴ و حداکثر دمای ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

طی ۲۴ ساعت گذشته نیز ایستگاه ورامین با بیشینه دمای ۳۳ درجه سانیتگراد گرم‌ترین ایستگاه هواشناسی استان بود. / تابناک

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار