توضیح سخنگوی دولت درباره گرفتن خسارت حوادث اخیر از سلبریتی‌ها + جزئیات ضرب‌الاجل یک هفته‌ای عارف درباره خسارات جنگ ۱۲ روزه و حوادث اخیر پزشکیان: قدرت خرید دهک‌های یک تا هفت بهبود یافته است بررسی صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا کلید خورد / ۱۵ درصد داوطلبان زن هستند ولایتی: ترامپ از ترس شکست به سرعت تسلیم می‌شود تدوین برنامه اصلاح نظام اداری با ۶ محور و ۴۸ برنامه پزشکیان: آمریکا و اروپا نگران مردم ایران نیستند/ تا زمانیکه مردم با ما باشند، حل مسائل ممکن خواهد بود عارف: هدف از اصلاحات ساختاری، تثبیت نسبی ارز، رسیدن به رشد قابل قبول و مهار تورم است وزیر کشور: دشمن اعتراضات مردم را به آشوب و اقدامات تروریستی تبدیل کرد لاریجانی: ترامپ این را لو داد که اگر بحران اجتماعی در ایران ایجاد شود، ما عملیات نظامی اجرا می‌کنیم اطلاعات سپاه: بازداشت و احضار ۷۳۵ نفر از عناصر مرتبط با شبکه‌های ضدامنیتی/ شناسایی ۴۶ نفر از عوامل مرتبط با سرویس‌های بیگانه دستگیری لیدر‌های اصلی اغتشاشات در غرب و شرق تهران پزشکیان: اگر مدیران ما به شکل صحیح آموزش دیده بودند، امروز وضعیت بسیار متفاوت بود آخرین مهلت معرفی نماینده احزاب و جبهه‌های سیاسی در حوزه انتخابیه تهران دستگیری ۴۸ متهم مرتبط با اغتشاشات اخیر در اردستان

وحیدی: هیرمند از نظر متخصصان ما آب دارد

وزیر کشور گفت: از نظر متخصصان ما در هیرمند آب هست؛ از این رو حاکمان و مسؤولان افغانستان حتما باید به تعهدات‌شان عمل کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۹ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۸۶۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد وحیدی وزیر کشور در حاشیه حضور در مرکز ارتباطات مردمی ریاست‌جمهوری در پاسخ به این سؤال که آیا انتخابات امسال مجلس به صورت الکترونیکی برگزار خواهد شد یا خیر، گفت: انتخابات الکترونیک چند مرحله دارد؛ یکی از این مراحل اهراز هویت است که حتما الکترونیکی خواهد بود، بحث شمارش آراء هم به نظر شورای نگهبان بستگی دارد؛ باید خودمان را آماده کنیم تا حداکثر صندوق‌ها را برای شمارش آراء الکترونیکی آماده کنیم، ولی باید شورای نگهبان این مسئله را تأیید کند.

وی افزود: تا ده درصد این آمادگی وجود دارد ولی باید آن را به سرعت توسعه دهیم در مجلس پیش‌بینی شده بود که یک حداقل یک‌هشتم شمارش آراء الکترونیکی باشد که الآن برای آمادگی آن وجود دارد، با این حال به دنبال توسعه آن هستیم.

وزیر کشور در مورد تأمین حقـآبه هیرمند نیز، گفت: در تمام تماس‌ها و جلسات بر حق ایران تأکید کردند و گفته‌اند که برای حل این مسأله تلاش می‌کنند.

وحیدی تصریح کرد: طرف مقابل ادعا می‌کند که آب نیست، ولی گزارش‌ها نشان می‌دهد آب هست، مسئولین ذی‌ربط ما به محل بروند و برسی کنند، اگر آب نبود که ما بحثی نداریم، اما در صورتی که آب باشد، در این صورت طبیعتا باید به وظیفه خودشان در این مورد عمل کنند، از نظر متخصصین ما آب هست فلذا حاکمان و مسئولین افغانستان حتما باید به تعهداتشان عمل کنند.

وی تأکید کرد: به رابطه عمیق دو کشور ارج می‌گذاریم و انتظار داریم طرف مقابل به پیام‌های دوستی صادر شده از جانب ایران احساس مسئولیت و به وظیفه همسایگی، دینی، اخلاقی و قانونی‌شان عمل کنند.

وزیر کشور در مورد حادثه شهادت مرزبانان نیز تصریح کرد: به خانواده شهدا تبریک و تسلیت عرض می‌کنیم. پاکستان هم‌ در این مورد اظهار تأسف کردند دوستان ما تلاش‌شان این بوده است که با تعامل خوب با دولت پاکستان جلوی این قبیل حوادث را بگیرند، امیدواریم در این مقطع هم مسئولان پاکستان با مسئولان ما همکاری کنند و حتما آمران و عاملان این جنایت را به مجازاتشان می‌رسانیم./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر