تیم تروریستی سلطنت‌طلبان در نورآباد به دام افتاد دولت آرایش جدید اقتصادی گرفت/ چرا محسن رضایی به جلسه آمد؟ ماجرای بارداری دوقلوی زهرا حدادعادل و مرگ یکی از جنین‌ها فوری/ فعال شدن پدافند در قشم/ پرنده متخاصم رهگیری شد توضیح سخنگوی ارتش درباره احتمال تجاوز زمینی آمریکا خبر ورود افراد مسلح به داخل کشور صحت دارد؟ پزشکیان: ایران امروز در آستانه یکی از مهمترین تحولات جمعیتی تاریخ خود قرار دارد سرلشکر ایزدی: دشمن از ملت بزرگ ایران شکست خورده؛ تسلیم نمی‌شویم متلاشی شدن یک تیم تروریستی در استان سیستان و بلوچستان واکنش سرلشکر رضایی به توهمات ترامپ: واقعیت را ایران رقم می‌زند روایت نیکزاد از علت به پناهگاه نرفتن رهبر شهید ابوترابی فرد: حراست از امنیت کشور جزو وظایف امت مبعوث شده است حجت الاسلام شیرازی: همه مشکلات جهان برخاسته از عدم تبعیت انسان‌ها از فرمان الهی است تیراندازی و درگیری مسلحانه سپاه با تروریست‌ها در راسک سردار قاآنی: نسل جدید حزب‌الله صهیونیست‌ها را مورد هجوم قرار می‌دهد

بهادری جهرمی: گازرسانی به سیستان و بلوچستان پیشرفت قابل توجهی دارد

بهادری جهرمی: گازرسانی به سیستان و بلوچستان پیشرفت قابل توجهی دارد سخنگوی دولت گفت: اولویت دولت سیزدهم ابتدا، خدمتگزاری به مناطق کم‌برخوردار و جبران عقب‌ماندگی‌ها بوده و هست و از این رو توجه ویژه ای نیز به استان سیستان و بلوچستان داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۵ - ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ - 2023 March 09
کد خبر: ۱۷۶۰۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، علی بهادری‌جهرمی سخنگوی دولت با اشاره به اقدامات دولت سیزدهم در زمینه گازرسانی به استان سیستان و بلوچستان، اعلام کرد: اولویت دولت سیزدهم از ابتدا، خدمتگزاری به مناطق کم‌برخوردار و جبران عقب‌ماندگی‌ها بوده و هست و از این رو توجه ویژه‌ای نیز به استان سیستان و بلوچستان داشته تا روند عملیات اجرایی گازرسانی به این استان با قوت و تلاش شبانه‌روزی همکاران در وزارت نفت ادامه دارد.

 

سخنگوی دولت در خصوص گازرسانی به شهرهای جنوبی استان سیستان و بلوچستان، گفت: به حول و قوه الهی و همزمان با میلاد با سعادت حضرت ولی‌عصر (عج)، خط انتقال گاز ایرانشهر به چابهار به طول ۲۹۰ کیلومتر و با هزینه ۴۱۰ میلیون دلار (معادل معادل بیست هزار میلیارد تومان) آماده افتتاح و بهره‌برداری است.

 

بهادری‌جهرمی در خصوص گازرسانی به شهرستان‌های زابل، زهک، نیمروز، هیرمند و هامون، گفت: خط انتقال گاز زاهدان به منطقه سیستان هم در اردیبهشت ماه سالجاری در دولت سیزدهم تزریق گاز شد و در حال حاضر در این منطقه، شهر زابل گازدار است.

 

وی افزود: شهر زابل ۵۰۰ کیلومتر شبکه نیاز دارد که تاکنون ۴۷۰ کیلومتر اجرا و ۲۰۰ کیلومتر نیز گازدار شده است، در این شهر حدود ۲۰ هزار علمک نیز مورد نیاز است که نصب علمک‌ها آغاز شده است و در حال تکمیل است.

 

سخنگوی دولت در مورد وضعیت پیشرفت گازرسانی به سایر شهرهای استان سیستان و بلوچستان ادامه داد: شبکه‌های مورد نیاز شهرهای ادیمی (مرکز نیمروز)؛ دوست محمد (مرکز هیرمند)؛ محمدآباد( مرکز هامون) و زهک (مرکز زهک) نیز با متراژ حدود ۲۸۰ کیلومتر به صورت کامل اجرا شده و فقط مراحل نهایی اجرای خطوط تغذیه بین این شهرها باقیمانده است که در حال اجرا است، پیش‌بینی می‌شود این ۴ شهر در ماه‌های ابتدایی سال آینده گازدار شوند.

 

بهادری‌جهرمی در پایان ابراز امیدواری کرد که در دولت سیزدهم اقدامات گازرسانی در استان سیستان و بلوچستان به ثمر برسد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار