قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵

تعزیرات: با گران فروشی لبنیات برخورد می کنیم

تعزیرات: با گران فروشی لبنیات برخورد می کنیم عضو کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: افزایش قیمت شیر از ۱۲ به ۱۵ هزار تومان موجب شده برخی تصور کنند که سایر محصولات لبنی نیز باید افزایش قیمت داشته باشد که رویه درستی نیست. در کمیسیون تلاش می‌کنیم تا از روند افزایش قیمت جلوگیری به عمل آید.
تاریخ انتشار: ۱۲:۳۳ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۵۹۶۸

به گزارش راهبرد معاصر؛  علیرضا عباسی عضو کمیسیون کشاورزی در گفتگوی رادیویی اظهار داشت: صنایع لبنی از صنایع مهم کشور است و باید توجه ویژه‌ای به آن داشته باشیم. اما افزایش قیمت خودسرانه این محصولات روند خوبی نیست.

 

وی ادامه داد: شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی شورای بسیار خوبی است که از تشکلات صنفی کشاورزان نیز در آن حضور دارند و نفع کشاورز و تولیدکننده مدنظر قرار می‌گیرد. تصمیم‌گیری‌ها باید در این شورا انجام شود و اگر تأخیری در اعلام قیمت بوده قطعاً تمهیدی وجود داشته است؛ لذا روند افزایش قیمت خودسرانه درست نیست و نباید در سال مهار تورم و رشد تولید به‌گونه‌ای عمل شود که مردم نگران گرانی اجناس باشند.

 

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس با تأکید بر اینکه اعلام قیمت‌ها باید از سمت شورا باشد خاطرنشان کرد: افزایش قیمت شیر از 12 به 15 هزار تومان موجب شده برخی تصور کنند که سایر محصولات لبنی نیز باید افزایش قیمت داشته باشد که رویه درستی نیست. در کمیسیون تلاش می‌کنیم تا از روند افزایش قیمت جلوگیری به عمل آید.

 

در ادامه اسفنانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی بیان کرد: پس از تصمیم‌گیری برای افزایش قیمت شیر خام، شرکت‌های تولید محصولات لبنی از سازمان حمایت برای افزایش قیمت مواد لبنی درخواست کردند که این موضوع در کارگروه‌های مربوطه در حال پیگیری است؛ اما هیچ مجوزی برای افزایش قیمت صادر نشده است. افزایش قیمت خودسرانه اقدام به گران‌فروشی است و هر شرکتی که نسبت به قیمت‌های قبلی افزایش قیمت داشته باشد، مصداق گران‌فروشی و قطعاً با آنها برخورد خواهد شد. تمامی این تخلفات مورد رسیدگی و برخورد خواهد شد.

 

وی با بیان اینکه گران‌فروشی‌ها در حوزه خودرو نیز باید به سازمان تعزیرات اعلام شود گفت: در پرونده‌هایی که رسیدگی شده علاوه بر آنکه شرکت‌های خاطی را جریمه کردیم آنها را موظف کردیم که مبلغ دریافتی را به مردم برگردانند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار