سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

بازیکن استقلال خواستار جدایی شد

یکی از بازیکنان استقلال که در فصل جاری لیگ برتر نتوانست آن طور که باید و شاید به خواسته هایش دست پیدا کند حالا درصدد است تا در پایان لیگ از این تیم جدا شود.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۷ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 24
کد خبر: ۱۸۶۰۱۲

به گزارش راهبرد ممعاصر؛ امیرعلی صادقی مهاجم ۲۲ ساله تیم استقلال که در فصل بدنسازی تابستانی فصل تازه تمام شده بهترین مهاجم استقلال در امر گلزنی در دیدارهای دوستانه به شمار می‌رفت در فصل تازه به پایان رسیده هرگز نتوانست خواسته‌های خودش را برآورده شده ببیند.

 

صادقی که در دوران سرمربیگری فرهاد مجیدی به تیم استقلال پیوست در اوایل لیگ برتر تنها در ۵ دیدار برای استقلال به میدان رفت اما پس از آن نه در لیگ برتر و نه جام حذفی هرگز فرصتی برای بازی پیدا نکرد. این بازیکن در پنج دیدار رفت مقابل سپاهان، نفت مسجد سلیمان، صنعت نفت آبادان، مس رفسنجان و گل گهر سیرجان برای استقلال به میدان رفت و جمعاً ۱۲۴ دقیقه در ترکیب استقلال حضور یافت.

 

حالا از افراد نزدیک به تیم استقلال خبر می‌رسد این بازیکن درصدد است تا با جلب رضایت ریکاردو ساپینتو در پایان فصل از جمع آبی پوشان جدا شده و به شکل قرضی یا قطعی راهی یک تیم دیگر شود. او در صحبت با اطرافیانش مثالی هم برای این تصمیمش زده و گفته مثل حسین پورحمیدی که وقتی نتوانست در استقلال بازی کند به صورت قرضی منتقل شد و درخشید، او هم تصمیم دارد شانسش را برای بازی در لیگ برتر در یک تیم دیگر آزمایش کند.

 

با توجه به در پیش بودن رقابت های جام ملت های آسیا و اینکه امیرعلی صادقی تا پیش از اعزام تیم ملی به جام جهانی جزو نفرات دعوت شده از سوی کارلوس کی روش به اردوی تیم ملی بود این بازیکن تهاجمی به شدت امیدوار است تا بتواند با حضور در رقابت‌های لیگ بیست و سوم در ترکیب یک تیم دیگر لیگ برتری نظر امیر قلعه نویی را جلب کند تا بتواند مسافر جام ملت‌های آسیا باشد.

 

به طور حتم در صورت تمدید قرارداد ریکارد ساپینتو این موضوع از سوی مسئولان فنی و مدیران باشگاه بیش از پیش مورد بررسی قرار خواهد گرفت چرا که ساپینتو با سکونشین کردن این بازیکن در طول ۹ ماه گذشته مشخص کرد هیچ اعتقادی به صادقی ندارد./ خبرورزشی

ارسال نظر
آخرین اخبار