دیدار وزیر امور خارجه کشورمان با نواف سلام + عکس عراقچی: از تلاش‌های دولت و ملت لبنان برای اخراج اشغالگران حمایت می‌کنیم حمله اوکراین به پل کریمه با ۱۱۰۰ کیلو ماده منفجره سنای آمریکا لایحه تحریم روسیه را بررسی می‌کند دیدار ۶ سفیر جدید ایران با پزشکیان پسکوف: ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نیست رئیس جمهور لبنان: مایل به تقویت روابط با ایران هستیم سفیر ایران در ونزوئلا استوارنامه خود را تقدیم مادورو کرد دیدار عراقچی با رئیس جمهور لبنان قالیباف: ایران و کوبا هدف، دوست و دشمن مشترک دارند زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد

استقبال پاکستان از عادی‌سازی روابط ایران و مصر

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان با ابراز خرسندی از تحولات اخیر در خیلج فارس، گفت: اسلام‌آباد از تلاش‌ها برای عادی‌سازی روابط میان کشورهای دوست خود از جمله ایران و مصر استقبال می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۳ - ۰۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 25
کد خبر: ۱۸۶۱۷۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ خانم «ممتاز زهرا» طی کنفرانس خبری هفتگی خود در اسلام‌آباد تحولات اخیر در خاورمیانه به ویژه اجلاس سران اتحادیه عرب در جده را اطمینان بخش خواند.

وی اظهار داشت پاکستان از هرگونه تلاش در راستای عادی‌سازی روابط کشورهای دوست و برادر در منطقه به ویژه میان جمهوری اسلامی ایران و مصر استقبال می‌کند.

سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان با تاکید بر اهمیت عادی‌سازی روابط تهران-ریاض، افزود که پیشبرد تلاش‌های صلح و ازسرگیری روابط میان کشورهای منطقه فرصتی برای پاکستان جهت مشارکت نزدیک در رفاه، توسعه و صلح منطقه‌ای خواهد بود.

به گزارش ایرنا، روزنامه نشنال امارات روز گذشته نوشت که انتظار می‌رود ایران و مصر در ماه‌های آینده اقدام به تبادل سفیر کنند. این روزنامه انگلیسی‌زبان به نقل از مقام‌های مصری اعلام کرد که تبادل سفیر میان دو کشور بخشی از تلاش‌های میانجیگرانه عمان برای عادی‌سازی روابط میان این دو قدرت منطقه‌ای است.

دو مقام مصری به نشنال گفتند که در مورد دیدار آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری ایران و عبدالفتاح السیسی رئیس جمهوری مصر بطور اصولی توافق حاصل شده است.

بر اساس این گزارش، احتمال می‌رود که این دیدار در پایان سال جاری انجام شود.

هفته گذشته «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان طی مصاحبه اختصاصی با ایرنا در اسلام‌آباد با اشاره به تحولات غرب آسیا به ویژه آغاز رسمی روابط دیپلماتیک میان جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی، گفت: از این فرصت مصاحبه استفاده کرده و از سرگیری روابط دیپلماتیک را به دولت‌های ایران و عربستان سعودی تبریک می‌گوییم.

وی تاکید کرد: این دستاورد مهم گواهی بر بینش و آینده نگری مقام رهبران خردمند ایران و عربستان سعودی و نقش ارزشمند چین است. ما اطمینان داریم که این پیشرفت مهم به عنوان منادی صلح، امنیت و رفاه منطقه‌ای عمل خواهد کرد./ایرنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار