اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران مقام کرملین: پوتین بر ضرورت توافق دیپلماتیک آمریکا با ایران تأکید کرد جزئیات دیدار و گفت و گوی بن سلمان و مکرون روایت ویتکاف از دیدارش با پوتین پوتین: ظرفیت‌های دیپلماسی در قبال ایران به پایان نرسیده است عراقچی: آمریکا هیچ گزینه نظامی ندارد / ترامپ یا توافق شرافتمندانه را بپذیرد یا منتظر شکست راهبردی بزرگ‌تری باشد

کشته شدن نیروهای اطلاعاتی پاکستان در درگیری با تروریست‌ها

کشته شدن نیروهای اطلاعاتی پاکستان در درگیری با تروریست‌ها ارتش پاکستان روز یکشنبه اعلام کرد که ۲ نظامی این کشور در درگیری با تروریست‌ها در منطقه «تانک خیبر پختونخوا» در شمال غربی پاکستان کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۳ - ۰۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 22
کد خبر: ۱۸۵۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ روزنامه «دوان» نوشت که این نظامیان پاکستانی در ماموریت اطلاعاتی با تروریست‌ها درگیر شدند. در این درگیری سه نفر از تروریست‌ها کشته شدند. بر اساس بیانیه مطبوعاتی منتشر شده توسط ارتش پاکستان، تروریست‌های کشته شده در فعالیت‌های متعدد علیه نیروهای امنیتی و همچنین شهروندان بی‌گناه شرکت داشتند.

ارتش پاکستان از تلاش برای پاکسازی منطقه از تروریست‌ها خبر داد. در بیانیه ارتش این کشور آمده است: «نیروهای امنیتی مصمم هستند که تهدید تروریسم را از بین ببرند.»

ارتش پاکستان اخیرا نیز اعلام کرد که طی درگیری نیروهای مسلح این کشور با تروریست‌ها شماری از نیروهای امنیتی و تروریست‌ها کشته و مجروح شدند.در این درگیری بین نیروهای مسلح پاکستان و تروریست‌ها در شمال بلوچستان پاکستان در یک منطقه نظامی، ۶ تروریست و ۷ نظامی پاکستانی کشته شدند. بلوچستان بزرگ‌ترین ایالت پاکستان و مرکز این ایالت، شهر «کویته» است.

در این درگیری که طی آن تروریست‌ها مبادرت به گروگانگیری افراد محلی کردند علاوه بر نظامیان پاکستانی یکی از اهالی محلی نیز کشته و ۶ نفر از جمله یک زن نیز مجروح شدند.

ارتش پاکستان اعلام کرده که در عملیات ضد تروریستی در سال جاری در مجموع ۱۳۷ پرسنل امنیتی کشته و ۱۱۷ زخمی شده‌اند./فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده