انگلیس، کانادا و استرالیا دولت فلسطین را به‌رسمیت شناختند پزشکیان در گفت‌و‌گو با CCTV: اگر کشور‌های حامی چندجانبه‌گرایی متحد نباشند، بانیان یک‌جانبه‌گرایی بر آنها غلبه خواهند کرد رسانه اسرائیلی: تل آویو علاقه‌ای به عادی سازی روابط با عربستان ندارد معاون وزارت امور خارجه: تحریم‌های شورای امنیت بسیار کوچک‌تر از تحریم‌های آمریکاست ویتکاف و وزیر خارجه قطر در نیویورک دیدار می‌کنند ورود کاروان نظامی آمریکا به پایگاه «قسرک» سوریه ترامپ ونزوئلا را تهدید کرد تکذیب گفت‌وگوی عراقچی با ویتکاف اطلاعیه شورای عالی امنیت ملی: مسیر همکاری با آژانس تعلیق خواهد شد سنتکام: یکی از فرماندهان ارشد داعش در سوریه کشته شد پنتاگون: کمک‌های نظامی به لتونی، لیتوانی و استونی قطع می‌شود جانشین پادشاه اردن سوگند یاد کرد عمر مختار آماده حرکت به سمت غزه شد ایروانی: فعالیت هسته‌ای ایران از مسیر صلح‌آمیز خود منحرف نخواهد شد ترامپ: در اوایل سال آینده به چین سفر می‌کنم

روسیه سفیر آمریکا را احضار کرد

وزارت خارجه روسیه سفیر آمریکا را برای اعتراض در زمینه مواضع واشنگتن در زمینه حمله به خاک روسیه احضار کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۰۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 26
کد خبر: ۱۸۶۲۶۹

به گزارش راهبرد معاصر، منابع روسی امروز جمعه از احضار سفیر آمریکا در مسکو توسط وزارت خارجه این کشور خبر داده‌اند.

 

براساس گزارشها، وزارت خارجه روسیه سفیر واشنگتن را در اعتراض به مواضع آمریکا در زمینه حمله به خاک روسیه فراخوانده است.

 

یک گروه خرابکار اوکراینی روز دوشنبه به منطقه «بلگورود» در نزدیکی مرز اوکراین در روسیه یورش بردند و دست‌کم هشت نفر از مردم محلی را زخمی کردند. به گفته وزارت دفاع روسیه نزدیک به ۷۰ نفر از نئونازیهای اوکراینی در این رویداد کشته و 4 خودروی زرهی و پنج کامیون نظامی منهدم شدند. برخی منابع روس می‌گویند که اوکراینیها در این حمله از تجهیزات نظامی ساخت آمریکا استفاده کرده‌اند.

 

این درحالیست که «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا مدعی شده موضع آمریکا در قبال خصومت‌ها در خاک روسیه تغییر نکرده و ما اوکراینی‌ها را به حمله به خاک روسیه تشویق نمی‌کنیم.

 

کاخ سفید نیز روز سه‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که ما اطلاعاتی در مورد حمله بلگورود نداریم و مدعی شد که به نظر میرسد که گروه‌های روسی هوادار جنگ در اوکراین پشت آن هستند.

 

در بیانیه کاخ سفید آمده است: ما از هرگونه حمایت از حمله به خاک روسیه جلوگیری می‌کنیم و بر اطمینان از اینکه اوکراین می‌تواند از خود دفاع کند تمرکز می‌کنیم./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار