چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای تنش دیپلماتیک ایران و سوئد/ عراقچی خواستار اقدام عملی علیه متعرضان شد سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد  روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد

حمله سرپرست استقلال به سرمربی پرسپولیس

سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال گفت: قرار است این هفته وکیل ساپینتو به ایران بیاید تا کارهای تمدید قرارداد نهایی شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 27
کد خبر: ۱۸۶۳۶۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ حجت کریمی، سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال درباره دربی فینال جام حذفی، اظهار کرد: برای ما هیچ تفاوتی نداشت چه تیمی‌ به فینال برسد. قطعا حضور پرسپولیس انگیزه بازیکنان استقلال را هم افزایش خواهد داد. با شناختی که از سرمربی و بازیکنان تیم‌مان دارم، مطمئن هستم بعد از اتفاقات مربوط به دربی برگشت لیگ، همه آن‌ها برای رویارویی با پرسپولیس ثانیه‌ شماری می‌کردند تا آن شکست را جبران کرده و دل هواداران را شاد کنند.

 

کریمی‌ در رابطه با موضوع تقاضای حضور داور خارجی در دربی فینال جام حذفی تصریح کرد: ما حاضریم همه هزینه‌های حضور داور خارجی برای دربی فینال را پرداخت کنیم. بحث یک جام و قهرمانی در میان است. بنابراین به خاطر همین موضوع است که ما در این قضیه اصرار داریم تا از یک داور خارجی در دربی فینال استفاده شود. البته خدای ناکرده نمی‌خواهیم ارزش داوران ایرانی را پایین بیاوریم اما در ماه‌های اخیر تیم ما اسیر اشتباهات داوری بود.

 

وی درباره صحبت‌های یحیی گل‌محمدی که گفته اگر من رفتارهای سرمربی استقلال را می‌کردم مادام العمر محروم می‌شدم، خاطرنشان کرد: عجیب است که افراد رفتارهای خودشان کنار زمین را به این سرعت فراموش می‌کنند. در همین لیگ امسال چند بار سرمربی پرسپولیس به داوران نسبت به قضاوت‌شان اعتراض‌های شدیدی را انجام داده است. جالب است که به این سرعت رفتارهای خودشان را فراموش می‌کنند.

 

سرپرست مدیرعاملی استقلال درباره تمدید قرارداد ساپینتو، بیان کرد: جلسه‌ای را با ایشان برگزار کرده‌ایم و قرارداد به نتیجه رسیده و منتظر همراه اول هستیم که پول را به حساب باشگاه واریز کند تا هم مطالبات ایشان و هم بازیکنان را پرداخت کنیم. قرار است این هفته وکیل او به ایران بیاید تا کارهای تمدید قرارداد نهایی شود.

 

کریمی درباره بحث اسپانسری همراه اول گفت: جلسه ای را با مسئولان این شرکت برگزار کردیم توافقاتی حاصل شد تا بخشی از مطالبات استقلال طی امروز و فردا پرداخت شود تا ما هم برای پرداخت مطالبات کادر فنی و بازیکنان تیم اقدام کنیم./ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار