پالتیکو: اتحادیه اروپا به ویتکاف اعتماد ندارد رسانه عبری: تماس‌ها درمورد توافق امنیتی با سوریه به بن‌بست رسیده است خطیب‌زاده: هدف ما جلوگیری از جنگ بعدی است و نه آمادگی برای آن دبیرکل حزب الله: اشغال حتی یک وجب از خاک لبنان را نمی‌پذیریم سی‌ان‌ان: ترامپ هنوز برای حمله زمینی به ونزوئلا تصمیمی نگرفته است زهران ممدانی: نتانیاهو به نیویورک بیاید بازداشت می‌شود نتایج نهایی انتخابات پارلمانی عراق؛ ائتلاف «الاعمار والتنمیه» در صدر + جزئیات  بن سلمان برای دیدار با ترامپ به آمریکا رفت روس اتم: ساخت واحد‌های ۲ و ۳ نیروگاه بوشهر طبق برنامه پیش می‌رود «پ. ک. ک» از مرز عراق و ترکیه عقب‌نشینی کرد افشاگری تلگراف از شیوه عضوگیری داعش در انگلیس با هوش مصنوعی غریب‌آبادی: به هر قطعنامه‌ای علیه ایران در آژانس پاسخ می‌دهیم ناو هواپیمابر فورد آمریکا وارد دریای کارائیب شد رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل: باید برای اشغال آن سوی خط زرد آماده باشیم تاریخ اعلام نتایج نهایی انتخابات عراق

تظاهرات بحرینی‌ها علیه عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی

مردم بحرین با حضور گسترده در تظاهرات پس از نماز جمعه، مخالفت خود را با عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی و بازداشت علما و روحانیون بحرینی اعلام کردند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۱ - ۰۶ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 27
کد خبر: ۱۸۶۳۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، بحرینی‌ها پس از نماز جمعه تظاهرات گسترده‌ای در محکومیت بازداشت شیخ «محمد صنقور» خطیب مسجد امام صادق در بحرین توسط آل خلیفه و عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی برگزار کردند.

 

مردم منطقه «الدراز» با در دست گرفتن تصاویری از شیخ محمد صنقور که بر آنها نوشته شده بود «ملّت ذلیل و تحقیر نمی‌شوند» و سردادن شعارهایی در محکومیت بازداشت این روحانی برجسته بحرینی و عادی سازی روابط با صهیونیست‌ها و همچنین تایید حمایت خود از علما، دست به تظاهرات زدند.

 

معترضان بحرینی همچنین با سردادن شعارهایی ضمن محکوم کردن عادی‌سازی روابط با صهیونیست‌ها ، حمله به علما و آزار و اذیت نظام‌مند فرقه‌ای علیه مسلمانان شیعه در بحرین را محکوم کردند.

 

شیخ «علی رحمه» روحانی بحرینی و خطیب جمعه مسجد امام صادق (ع) در شهرک الدراز، در غرب منامه پایتخت بحرین اعلام کرد: علما وقتی به وظایف مشروع خود عمل می کنند، هدفشان مخالفت با کسی نیست؛بلکه امانتی است که بر عهده آن‌ها است.

 

وی تاکید کرد: علما در آنچه خداوند متعال حلال و حرام کرده، امانتدار پیامبران هستند. شیخ محمدصنقور از علمای بزرگوار و متقی ماست که مؤسسات علمی بحرین به او افتخار می کنند. مجالس فکری با عده‌ای از علما از جمله شیخ محمد صنقور زینت می‌گیرند. شیخ صنقور درجات علم و عمل و بصیرت و تقوا و اخلاص برای خدای متعال و خدمت به بندگان را در خود جای داده است.

 

شیخ علی رحمه تصریح کرد: شیخ صنقور پس از توفیق خداوند متعال توانست با کوشش و تلاش خود در کسب علوم و معارف دینی به درجات رفیع و جایگاه عالی دست یابد و کتابخانه اسلامی و فکری را به مؤلفات بسیار مفیدی در علوم و معارف مختلف بهره مند سازد./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار