وزیر خارجه سوریه طی ساعات آتی به مسکو می‌رود رایزنی عراقچی و همتای تاجیکستانی دیدار عراقچی با امامعلی رحمان؛ عزم ایران برای گسترش روابط با تاجیکستان بازگشت ۱۲ صیاد آزاد شده در عربستان به ایران گزارش غریب آبادی از پیگیری‌های حقوقی بین‌المللی بعد از تجاوزات اخیر سفیر ایران در انگلیس: اگر اطمینان حاصل کنیم که مذاکره واقعی و صادقانه است، گفت‌وگو می‌کنیم رسانه عبری مدعی شد: حماس «مدل حزب‌الله» را برای پساجنگ غزه پیشنهاد داد المیادین: واشنگتن مخالفت خود را با پیش‌نویس قانون نیرو‌های حشد الشعبی به نخست وزیر عراق اطلاع داد غرق شدن کشتی در شرق لیبی با ۱۸ کشته؛ ۵۰ نفر هنوز مفقودند پاسخ پکن به هشدار واشنگتن درباره خرید نفت تحریمی روسیه و ایران: خرید نفت بر پایه سیاست‌های داخلی چین صورت می‌گیرد ترامپ: روسیه ۱۰ روز فرصت دارد تا به جنگ در اوکراین پایان دهد؛ در غیر این صورت با تحریم‌های جدید مواجه خواهد شد زلزله ۸.۵ ریشتری در روسیه / چین و پرو هشدار وقوع سونامی صادر کردند بیانیه بی‌سابقه علیه اسرائیل؛ ۱۴۲ کشور فلسطین را به رسمیت شناختند/ضرب‌الاجل ۱۵ ماهه برای تشکیل کشور فلسطین وزارت خارجه مکلف به تهیه بانک اطلاعات ایرانیان خارج از کشور شد سنگاپور آماده به رسمیت شناختن کشور فلسطین است

دعوت از هرتزوگ و نتانیاهو برای سفر به امارات

سفیر امارات عربی متحده در فلسطین اشغالی، دعوتنامه‌هایی را به نخست‌وزیر و رئیس رژیم صهیونیستی برای سفر به این کشور ارائه داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۹ - ۰۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 23
کد خبر: ۱۸۵۷۱۵

به گزارش راهبرد معاصر، در ادامه اقدامات امارات عربی متحده برای عادی‌سازی روابط با رژیم موقت صهیونیستی، نخست‌وزیر و رئیس این رژیم جعلی برای سفر به این کشور دعوت شدند.

 

«محمد آل خواجه» سفیر امارات عربی متحده در فلسطین اشغالی شامگاه دوشنبه در دیدار با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر و «اسحاق هرتزوگ» رئیس رژیم صهیونیستی، دعوت‌نامه‌هایی برای سفر به این کشور را به آنها ارائه کرد.

 

به نوشته وبگاه «تایمز اسرائیل»، نتانیاهو در حالی پس از ماه‌ها تاخیر برای انجام اولین سفر رسمی خود به امارات عربی متحده دعوت شده که این سفر برای شرکت در اجلاس آب و هوای دبی همراه با تعداد زیادی از سران کشورهای خارجی است.

 

طبق این گزارش، با اینکه که مشخص نیست کدام یک از سران رژیم تروریست صهیونیستی این دعوت را خواهند پذیرفت، اما نتانیاهو تقریباً پنج ماه قبل و پس از بازگشت به نخست‌وزیری، تلاش کرده بود تا امارات را به اولین مقصد خارجی خود تبدیل کند.

 

با این حال دفتر نخست‌وزیری تل‌آویو در آن زمان اعلام کرد که امارات عربی متحده در بحبوحه خشم ابوظبی از ورود غیرقانونی «ایتمار بن گویر» وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی، این سفر را لغو کرد.

 

بن‌گویر روز یکشنبه (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲) نیز بار دیگر به همراه تعدادی از صهیونیست‌ها به‌صورت غیرقانونی وارد مسجدالاقصی شد که با محکومیت گسترده‌ای از سوی امارات عربی متحده، عربستان سعودی، بحرین، ترکیه، قطر، اردن و مصر مواجه گردید.

 

این پایگاه خبری همچنین نوشت: «نتانیاهو به عنوان نخست‌وزیر اسرائیل در سال‌های منتهی به توافقنامه‌های عادی‌سازی روابط با امارات، بحرین و مراکش که در سال ۲۰۲۰ امضا شدند، چندین سفر مخفیانه به امارات داشت که هیچ یک از آنها علنی تایید نشدند».

 

با این حال هرتزوگ در ماه دسامبر ۲۰۲۲ به امارات عربی متحده سفر و با «محمد بن زائد» رئیس دولت این کشور دیدار کرد./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار