اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود دیدار رایزنی الحکیم و آل صادق با محوریت تقویت روابط ایران و عراق بیانیه وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در خصوص طرح آتش‌بس غزه واکنش اتحادیه اروپا به ناآرامی‌ها در گرجستان ادعا‌ها درباره خلع سلاح حماس تکذیب شد خالد قدومی، نماینده حماس: پیشنهاد ترامپ را پذیرفتیم و با عقل و قلب باز اعلام کردیم هلاکت ۵ تروریست در بغداد؛ یک داعشی در کرکوک دستگیر شد ترامپ: اگر حماس قدرت را واگذار نکند با ویرانی کامل مواجه خواهد شد

پامپئو با بن سلمان گفت‌وگو کرد

وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد با ولی‌عهد سعودی در مورد مسائل منطقه‌ای از جمله ایران، گفت‌وگو کرده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 08
کد خبر: ۱۸۶۵۰

به گزارش راهبرد معاصر، «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا بامداد پنج‌شنبه (به وقت تهران) گفت با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی تلفنی گفت‌وگو کرده است.

 

به گفته وی، مسائل منطقه‌ای از جمله ایران از موضوعات مورد بحث در این مکالمه بوده است.

 

پامپئو در توییتر نوشت: «امروز با محمد بن سلمان ولی‌عهد سعودی مکالمه خوبی داشتم. از او بابت حمایت قدرتمند و مشارکت در برابر بسیاری از چالش‌های منطقه‌ای تشکر کردم.»

 

وی افزود: «ما در مورد امنیت دریایی، یمن، مقابله با فعالیت‌های ثبات‌زدای رژیم ایران و حقوق بشر هم گفت‌وگو کردیم.»

 

دولت آمریکا از چند هفته پیش در تلاش است تا ائتلافی دریایی را در خلیج فارس ایجاد کند، با این وجود بسیاری از متحدان آمریکا از پیوستن به این ائتلاف خودداری کرده‌اند. عربستان سعودی یکی از کشورهایی است که هنوز در مورد مشارکت در این ائتلاف موضع رسمی اتخاذ نکرده است.

 

تماس پامپئو با بن سلمان و گفت‌وگوی طرفین در مورد یمن در حالی صورت می‌گیرد که روز چهارشنبه شهر «عدن» که تحت کنترل نیروهای مورد حمایت ریاض قرار دارد، صحنه درگیری مسلحانه میان اعضای ائتلاف سعودی بود. واشنگتن از این درگیری‌ها ابراز نگرانی کرده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار