رئیس سازمان ثبت: 3500 موکب در سراسر کشور ‌شناسنامه‌دار شدند‌ هشدار درباره ایمنی هتل‌های تهران/فقط ۴ هتل تاییدیه دارند متقاضیان حج 1406 برای معاینات پزشکی هرچه زودتر مراجعه کنند تمدید مهلت مشمولان فارغ‌التحصیل تا پایان آبان‌ماه برای جلوگیری از ورود به غیبت ظفرقندی: نظام سلامت نیازمند شنیدن صدای مردم جامعه است رئیس پلیس غزه ترور شد هشدار سیلاب و خسارت به کشاورزان در ۱۳ استان عامل تشویش اذهان عمومی در تهران دستگیر شد اطلاعیه پلیس درباره کالابرگ چه بود؟ چرا حق‌پرستاری برخی معلولان قطع می‌شود؟ واکنش صریح فرمانده مرزبانی به تهدید زمینی/دشمن توان تعرض ندارد یک شرط جدید برای بخشیده شدن اضافه خدمت سربازان ترافیک سنگین در محورهای شمالی هشدار فعالیت سامانه بارشی جدید؛ تداوم موج گرمای شدید در این مناطق تاریخ کنکور سراسری ۱۴۰۵ اعلام شد؛ برنامه کامل آزمون‌ها + جزئیات کارت ورود به جلسه و شرایط آزمون دانشجومعلم هوای این ۶ شهر در وضعیت قرمز؛ خطر آلودگی هوا به همه گروه‌ها رسید

وضعیت ترافیکی معابر بزرگراهی و اصلی تهران ۷ خرداد ۱۴۰۲

وضعیت ترافیکی معابر بزرگراهی و اصلی تهران ۷ خرداد ۱۴۰۲ رییس اداره اطلاع رسانی پلیس راهور تهران گفت: شاهد شروع تردد‌ها و افزایش ترافیک در معابر اصلی و بزرگراهی شهر تهران از ساعات ابتدایی صبح امروز بودیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۶ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ علی اصغر شریفی در خصوص وضعیت ترافیکی معابر بزرگراهی پایتخت در صبح یکشنبه هفتم خرداد ماه ۱۴۰۲ اظهار داشت: با رصدی که امروز از معابر شهر تهران از طریق دوربین‌های کنترل ترافیک داشتیم، شاهد شروع تردد‌ها و افزایش ترافیک در معابر اصلی و بزرگراهی شهر تهران از ساعات ابتدایی صبح امروز بودیم.

 

سرهنگ شریفی گفت: در مسیر بزرگراه شهید حاج قاسم‌سلیمانی در مسیر شرق به غرب از قبل از پل صیاد، جنوب به شمال چمران در مقطع حکیم تا همت، بزرگراه صدر در مسیر شرق به غرب از نوبنیاد، مسیر غرب به شرق جاده مخصوص از گل‌ها و در مسیر غرب به شرق آزادراه از چیتگر و آزادگان شروع بار ترافیکی صبحگاهی را شاهد هستیم.

 

وی افزود: در بزرگراه بابایی در مسیر شرق به غرب از بزرگراه امام علی (ع)، شهید زین الدین در مسیر شرق به غرب از صیاد، بزرگراه یادگار امام (ره) در مسیر جنوب به شمال از گلاب، بزرگراه امام علی (ع) در مسیر جنوب به شمال از گلشن‌دوست شاهد شروع بار ترافیکی هستیم.

 

سرهنگ شریفی ادامه داد: در بزرگراه‌های شهید همت در مسیر غرب به شرق حوالی جنت آباد، شهید حکیم درمسیر غرب به شرق از حدود شهید ستاری، شیخ فضل الله در مسیر غرب به شرق از جناح تا ستاری دارای ترافیک در حال حرکت می‌باشد.

 

وی بیان داشت: خیابان آزادی در مسیرغرب به شرق از شهیدان و جانبازان از میدان امام رضا (ع)، مسیر جنوب به شمال نواب از نهم دی دارای بار ترافیکی و در حال حرکت هستند.

 

سرهنگ شریفی افزود: تیم‌های پلیس راهور تهران بزرگ از ابتدای صبح در تمامی تقاطع‌ها و معابر و میادین شهر تهران به منظور روان سازی و کنترل ترافیک حضور دارند و طرح جناغی‌ها به منظور نظم بخشی به بزرگراه‌ها در حال اجراست.

 

وی از راکبین موتورسیکلت خواست بدلیل انباشت گاز‌های آلاینده در داخل تونل‌ها و احتمال واژگونی ناگهانی موتورسیکلت به دلیل بیهوشی و تصادفات بدون برخورد، از تردد داخل تونل‌ها جدا خودداری نمایند و همواره از کلاه ایمنی و استاندارد جهت تردد‌های خود در سطح شهر استفاده کنند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار