تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند محسن رضایی: شاید آمریکایی‌ها بدنبال گذراندن مسابقات جام جهانی و یا حتی انتخابات باشند و در نهایت مذاکرات عاقبتی نداشته باشد نحوه فعالیت ادارات البرز اعلام شد؛ بازگشت به روال عادی از ۳۰ خرداد + جزییات ساعت کاری دستور معاون اول برای شفاف‌سازی پرونده قاچاق مس به کجا رسید؟ ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان فرماندهی معظم کل قوا، آماده‌ایم حماس: مقاومت لبنان در حال رقم زدن فصلی بزرگ از قهرمانی است عراقچی: فرقه مرگِ نسل‌کش تهدیدی برای تمام بشریت است هشدار ایران نسبت به تداوم جنگ افروزی رژیم اشغالگر علیه لبنان پزشکیان: اگر مردم را به صرفه‌جویی دعوت می‌کنیم، دولت باید پیشگام باشد ابوترابی: پیام رهبر انقلاب نشانه تکیه نظام بر خرد جمعی است

به صورت دستوری نمی‌توان اجاره‌بهای مسکن را کنترل کرد

به صورت دستوری نمی‌توان اجاره‌بهای مسکن را کنترل کرد عضو هیأت رئیسه مجلس با بیان اینکه به صورت دستوری نمی‌توان اجاره‌بهای مسکن را کنترل کرد، گفت: طرح اجاره بهای مسکن نگاهی بلندمدت به حل مشکلات در این حوزه دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ مجتبی یوسفی عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی  با اشاره به جزئیات طرح دو فوریتی ساماندهی اجاره بهای مسکن گفت: طرح اجاره بهای مسکن نگاهی بلندمدت به حل مشکلات در این حوزه دارد.

 

وی افزود: علاوه بر این نگاه طرح ساماندهی اجاره بهای مسکن به این موضوع یک نگاه ایجابی است نه سلبی و مشوق‌هایی را در این زمینه در نظر گرفته است.

 

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: تجربه سال‌های اخیر در کشور و همچنین تجربه کشورهای دیگر نشان داده که به صورت تکلیفی و دستوری نمی‌توان مشکلات در حوزه‌های مختلف همچون مسکن، بازار سکه، ارز و ... را مرتفع کرد و اقدامات سلبی و دستوری در کوتاه‌مدت نتیجه‌بخش نیست.

 

یوسفی خاطرنشان کرد: طرح ساماندهی اجاره بهای مسکن مشوق‌هایی را برای اجاره نامه‌های چند ساله و بلندمدت در نظر گرفته و معافیت‌های مالیاتی در این زمینه در دستور کار قرار داده است.

 

وی افزود: در این طرح تصریح شده که سامانه‌هایی همانند سامانه املاک و اسکان و سامانه‌های همسو باید اطلاعات‌شان همسو و دقیق باشد و فعالان در حوزه بازار مسکن باید به طور شفاف شناسایی شوند.

 

عضو هیأت رئیسه مجلس اظهار داشت: همچنین در این طرح مالیات‌هایی برای زمین‌های بایر و همچنین معاملات مکرر در یکسال در نظر گرفته شده است./فارس

 

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار