افزایش ۷۰۰ میلیاردی سرمایه شرکت واحد اتوبوسرانی-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

افزایش ۷۰۰ میلیاردی سرمایه شرکت واحد اتوبوسرانی

مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه به منظور بررسی نامه شـهردار تهـران در یکصد و پنجاهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران برگزار و افزایش سرمایه این شرکت با ۱۹ رأی موافق تصویب شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۹ - ۰۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 28
کد خبر: ۱۸۶۵۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، همزمان با یکصد و پنجاهمین جلسه شورای اسلامی شهر تهران مجمع عمومی فوق‌العاده شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه برگزار شد و جعفر بندی شربیانی به عنوان ناظر و سوده نجفی به عنوان منشی این مجمع انتخاب شدند.

 

در این جلسه جعفر تشکری هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورا با اشاره به موضوع ماده ۱۴۱ قانون تجارت، اظهار کرد: سرمایه شرکت واحد اتوبوسرانی بیش از ۳۶ هزار میلیارد ریال است و با توجه به اینکه بیش از ۲۱ هزار میلیارد ریال از این میزان مشمول ماده ۱۴۱ شده بایستی برای خروج از این ماده افزایش سرمایه داشته باشیم و پیشنهاد این بود که معادل ۷۰۰ میلیارد تومان در نظر گرفته شود.

 

وی افزود: افزایش سرمایه از محل تملک دارایی سرمایه ای که اختصاص یافته نیز پیش بینی شده که در مجموع ۷۰۰ میلیارد تومان پیشنهاد شده است؛ باید تجدید ارزیابی برای املاکی که تجدید ارزیابی نشدند، صورت بگیرد و پیشنهاد کمیسیون عمران و کمیسیون برنامه و بودجه این بود که با افزایش سرمایه موافقت شود.

 

تشکری هاشمی با بیان اینکه عدم خروج شرکت از این ماده باعث اعلام ورشکستگی می شود، تصریح کرد: باید راهکارهایی اندیشیده شود که هر ساله نیاز به این افزایش سرمایه نباشد؛ شرکت به طور متوسط هر ساله دچار این مشکل می شود و به نظر می رسد که باید علاوه بر افزایش سرمایه، راهکارهایی ارائه دهد که شرکت اتوبوسرانی با مشکل مواجه نشود./ فارس

ارسال نظر