قیمت دینار عراق امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ خبر مهم برای دارندگان دلار | بانک مرکزی از یک تضمین خاص ارزی رونمایی کرد قیمت سکه پارسیان امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / سکه امامی صعودی شد موجودی سد‌های تهران/ این سد در استان تهران بیشترین آب را دارد قیمت طلا امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / طلای ۱۸ عیار به کانال ۱۶ میلیون تومان بازگشت قیمت دلار امروز پنجشنبه ۴ تیر ۱۴۰۵ / دلار به کانال ۱۶۱ هزار تومان بازگشت خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول

افزایش 90 درصدی واردات کالاهای اساسی نسبت به سال گذشته

رئیس کل بانک مرکزی گفت: خوشبختانه کالاهای اساسی مورد نیاز تأمین شده و نکته جالب این است که در بندر امام خمینی(ره) بیش از حد نیاز، کالاهای اساسی مانند نهاده‌های دامی و کشاورزی وجود دارد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته تقریباً 90 درصد بیشتر است.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۴ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 08
کد خبر: ۱۸۶۶۶

به گزارش راهبرد معاصر، عبدالناصر همتی، رئیس کل بانک مرکزی پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه تأمین کالاهای اساسی و ضروری مردم یکی از وظایف دستگاه‌های دولتی است، اظهار کرد: بانک مرکزی به‌عنوان تأمین کننده ارز کالاها است به همین دلیل به بندرامام خمینی آمدم تا از نزدیک وضعیت تأمین کالاهای اساسی را رصد کنم.

 

وی افزود: خوشبختانه کالاهای اساسی مورد نیاز تأمین شده و نکته جالب این است که در بندر امام خمینی(ره) بیش از حد نیاز، کالاهای اساسی مانند نهاده‌های دامی و کشاورزی وجود دارد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته تقریباً 90 درصد بیشتر است.

 

رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه میزان واردات نسبت به گذشته خیلی بیشتر شده است، گفت: واردات کالاهای اساسی نسبت به سال گذشته بیش از 60 درصد افزایش پیدا کرده است و دلیل اصلی آن این بود که بانک مرکزی به‌همراه وزارتخانه‌های صمت و جهاد کشاورزی نسبت به ذخایر کالاهای استراتژیک بیشتر حساس شده‌اند.

 

وی بیان کرد: گلایه‌هایی درباره کُندی ترخیص کالاها از بنادر وجود دارد که ما از نزدیک به بندرامام آمده‌ایم تا مشکلات را بررسی کنیم و بتوانیم با همکاری سایر بخش‌ها مشکلات را پیگیری و حل کنیم.

 

همتی درباره تأمین ارز برای واردات کالا و بازگشت ارز به چرخه اقتصاد کشور عنوان کرد: در بحث تأمین کالاهای اساسی، ارز دولتی در اختیار وارد کنندگان قرار می‌گیرد و از صادرکنندگان بازپس نمی‌گیریم و سامانه تعهد ارزی را برای وارد کنندگان ایجاد کردیم تا اگر کسی به تعهداتش عمل نکند، متوجه نشویم.

 

وی اظهار کرد: در سامانه نیما هم بحث واردات ارز را بررسی می‌کنیم که خوشبختانه بحث ورود ارز به کشور نسبت به گذشته بهتر شده است.

 

رئیس کل بانک مرکزی افزود: شرایط در بازار ارز بهتر شده و این نشان دهنده موفقیت ما در کنترل بازار ارز است. مشکلی در حوزه ارز نداریم و در بحث کالاهای اساسی هم مشکلی وجود ندارد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار