ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم کالاس: روسیه فقط برای ادامه حملاتش زمان می‌خرد انتصاب نماینده ویژه ایران در امور دریای خزر احتمال حضور «ترامپ» در مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین نتانیاهو: ممکن است آتش‌بس را برای یک دوره مشخص قبول کنیم

اردوغان: دموکراسی پیروز واقعی انتخابات ترکیه بود

رئیس جمهور ترکیه با بیان اینکه در انتخابات ریاست جمهوری این کشور تمام ۸۵ میلیون مردم ترکیه پیروز شدند، خواستار کنار گذاشتن اختلافات سیاسی و اتحاد شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۶ - ۰۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 29
کد خبر: ۱۸۶۷۵۵

به گزارش راهبرد معاصر، «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه بامداد دوشنبه به‌مناسبت پیروز شدن در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری این کشور، در جمع مردم و هواداران خود مقابل کاخ ریاست جمهوری در آنکارا به سخنرانی پرداخت.

 

اردوغان در این سخنرانی گفت: «ما ترکیه را بسیار دوست داریم، زیرا این مردم سزاوار عشق هستند و ما آنها را هم دوست داریم. حدود ۳۲۰ هزار نفر اینجا مقابل کاخ ریاست جمهوری در آنکارا جمع شده و این صحنه، صحنه عاشقان است».

 

به نوشته خبرگزاری «آناتولی»، وی با تشکر از مردم ترکیه، توضیح داد: «شما ائتلاف جمهور را ناامید نکردید و دوباره [دولت] را به ما سپردید و ما به ساختن صدمین سالگرد ترکیه ادامه خواهیم داد. مردم من را برای یک دوره دیگر به مدت پنج سال به ریاست جمهوری گماشتند و من از همه این مردم تشکر می‌کنم».

 

رئیس جمهور ترکیه اظهار داشت: «همه کسانی که پای صندوق‌های رای رفتند و قدرت دموکراسی در ترکیه را ثابت کردند، هر انتخابی که داشتند، شایسته تشکر و قدردانی هستند. مردم در این انتخابات به صدمین سالگرد [جمهوری] ترکیه رای دادند و ترجیح دادند اکثر نمایندگان مجلس از ائتلاف جمهور باشند».

 

اردوغان با بیان اینکه پیروز انتخابات ترکیه، دموکراسی و همه اقشار مردم این کشور هستند، تصریح کرد: «ما اختلافات سیاسی را پشت سر می‌گذاریم و خواهان اتحاد و همبستگی هستیم. ۸۵ میلیون ترکیه‌ای امروز برنده شدند و تنها بازنده سازمان‌های تروریستی هستند».

 

وی ضمن اشاره به اینکه عدالت سرلوحه دولت او بوده و این اصل تغییر نخواهد کرد، ادامه داد: «زمان آن فرا رسیده است که صدمین سالگرد جمهوری ترکیه را که امروز در روز پیروزی به آن دست یافتیم به شما اعلام کنیم»./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار