قوه قضاییه: هیچ اتفاق جدیدی در پرونده تتلو رخ نداده است تولید داروی خوراکی ضدسرطان از مهرماه استرداد جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیاردی به کشور هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۸؛ موج گرما در راه ایران حکم اعدام سه متجاوز به عنف در گرگان اجرا شد اطلاعیه آموزش و پرورش درباره ادعای تقلب در آزمون مدارس سمپاد آخرین وضعیت اختلالات GPS در تهران و دیگر نقاط کشور اتهام تجاوز به ۸ زن در پرونده «کیوان» / شیما قوشه، وکیل: متهم با قرار وثیقه ۲۰ میلیارد تومانی آزاد است دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان تمام شد! وزیر علوم: ۸۵ درصد داوطلبان بدون کنکور وارد دانشگاه‌ها می‌شوند/ به سمت حذف کنکور می‌رویم ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد

مشکلات دهان و دندان مادر، عامل تولد زودرس نوزاد

عضو فرهنگستان علوم پزشکی گفت: بر اساس تحقیقات انجام شده اگر مادر باردار دچار مشکلات لثه، دهان و دندان باشد، این موضوع منجر به تولد زودرس نوزاد می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۸ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۶۹۹۵

به گزارش راهبرد معاصر. حسین حصاری، دکترای تخصصی سلامت دهان و دندان و عضو فرهنگستان علوم پزشکی با اشاره به اهمیت پیشگیری از پوسیدگی دندان در سنین کودکی، بیان داشت: مراقبت یعنی از قبل از تولد این موضوع برای یک نوزاد تعریف می‌شود و بعد از آن این نوزاد توسط مادر و سیستم بهداشتی مراقبت می‌شود، در نتیجه مجموعه دندان‌ها همینطور است و مراقبت می‌خواهد. این موضوع باید از قبل از تولد شروع شود و مادر محیط دهان و دندان سالمی داشته باشد و در غیر این صورت فرزند او آسیب می‌بیند.

 

وی ادامه داد: این آسیب‌ها ممکن است قبل از تولد به صورت تولد زودرس خود را نشان دهد. اگر مادر دچار مشکلات لثه و دهان و دندان زیاد باشد، نشان داده شده که منجر به تولد زودرس نوزاد می‌شود. بعد از تولد نیز اگر مراقبت لازم از دندان و دهان نوزاد صورت نگیرد، منجر به مشکلات دهان و دندان شده و این مشکل از یک تا دو سالگی می‌تواند شروع شود.

 

این دکتر دندانپزشک گفت: شاخص پوسیدگی در کودکان سه ساله بین کودکان ایرانی بین یک و هفت دهم تا دو دندان خراب است، چرا که نمی‌توانیم دندان کودکان زیر 3 و 4 سال پر کنیم، بنابراین اگر زیر 3 سالگی دو دندان خراب در کودکان داریم، نشان می‌دهد که این حالت از ابتدای رویش دندان‌ها ایجاد شده است. متأسفانه این وضعیت از 3 تا 6 سالگی وجود داشته و میزان پوسیدگی سه برابر افزایش پیدا می‌کند، به طوری که در کودکان 6 ساله به طور میانگین 6 دندان پوسیده داریم.

 

وی خاطرنشان کرد: دندان‌های دائمی در سنین 6 تا 7 سالگی در کودکان این سن 2 دهم تا 3 دهم دندان پوسیده وجود دارد که این میزان در سن 9 سالگی به یک دندان خراب و در سن 12 سالگی به 2 دندان دائمی تبدیل می‌شود، در نتیجه این حالت نشان می‌دهد که مراقبت لازم وجود نداشته و سیستم بهداشتی و والدین نمی‌توان از دندان‌های کودکان مراقبت‌های لازم را داشته باشد./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار