دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج شیوع کرونا در کشور ۲ برابر شد؟ / عبور موارد مثبت از آستانه هشدار آغاز ثبت‌نام آزمون کارشناسان رسمی دادگستری از امروز دوشنبه سه‌شنبه بدون خودرو؛ درخواست رئیس‌جمهور از کارمندان بستان گرم‌ترین شهر جهان شد / دهلران و آبادان دوم و سوم شدند / ۸ شهر ایران در جمع گرم‌ترین‌های دنیا توضیح قوه قضاییه درباره حکم حبس حمید رسایی با شکایت شاکی خصوصی تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون وکالت آخرین مهلت ثبت‌نام جاماندگان آزمون ارشد علوم پزشکی

انهدام ۱۶ باند جرائم سازمان‌یافته در بلوچستان

انهدام ۱۶ باند جرائم سازمان‌یافته در بلوچستان فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان از انهدام ۱۶ باند سازمان‌یافته جرائم و کشف ۲۰۰ تیر راکت جنگی برای اولین بار در استان در جریان اجرای طرح "رعد۲" خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۴۸ - ۰۹ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 30
کد خبر: ۱۸۷۰۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  سردار دوستعلی جلیلیان در نمایشگاه کشفیات دومین مرحله از طرح «رعد» استان سیستان و بلوچستان در سال جاری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این طرح با هدف تأمین امنیت شهروندان با تلاش همکاران پرتلاش و ولایتمدار من در مجموعه فرماندهی انتظامی استان سیستان و بلوچستان در ۴۸ ساعت اخیر به مرحله اجرا گذاشته شده است.

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان افزود: در قالب این طرح با اجرای عملیات‌های منسجم و برق‌آسا در اقصی نقاط استان، در مجموع ۷۵۰ نفر از انواع متهمان دستگیر شدند که میان این تعداد ۱۶ باند سازمان‌یافته جرائم اعم از سارقین مسلح، اشرار و مخلّان نظم و امنیت عمومی وجود دارد که توسط همکاران ما متلاشی شده است.

وی گفت: تعداد ۸۲ قبضه انواع سلاح غیرمجاز جنگی در این طرح کشف و ضبط شد و ۲۰۰ راکت آرپی‌جی جنگی برای اولین بار در استان پیرو رصد و اقدامات فنی و اطلاعاتی همکاران ما در پلیس اطلاعات استان کشف و ضبط شده است.

سردار جلیلیان بیان کرد: بیش از یک تن انواع مواد مخدر در جریان اجرای طرح "رعد ۲" در استان کشف شده است و در این رابطه ۶۰ نفر از قاچاقچیان خرد و کلان در سطح استان دستگیر شده‌اند؛ همچنین بیش از ۵۰۰ معتاد متجاهر در قالب این طرح در سطح استان جمع‌آوری شدند.

فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه ارزش ریالی همه اموال مسروقه کشف‌شده در جریان اجرای این طرح بیش از ۳۲ میلیارد تومان است، گفت: اجرای طرح‌های ضربتی، فوریتی و عملیاتی ما در سطح استان تداوم خواهد داشت و برنامه داریم در هر ماه حداقل دو طرح ویژه در راستای برقراری نظم، امنیت و آرامش مردم استان اجرا کنیم.

وی خاطرنشان کرد: کنار اقدامات سلبی و انتظامی که انجام می‌دهیم، انجام اقدامات ایجابی هم در دستور کار است و تمام تلاش خود را به‌کار گرفته‌ایم تا احساس امنیت را در جای جای استان سیستان و بلوچستان حاکم کنیم. / تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار