فیلم/ آتش گرفتن خودرو به علت گرمای شدید در عراق احتمال شنیده شدن صدای انفجار‌های کنترل شده در خمین عکس/ تصویر رایان ۲ ماهه در دست رییس مجلس در ژنو ببینید/ امواج ناشی از زلزله روسیه در ساحل ژاپن استقلال در آستانه یک خرید جنجالی دیگر / تماس مسئول نقل و انتقالات با مهاجم پرسپولیسی اینتر برای فروش طارمی به دردسر خورد؛ هیچکس مهاجم تیم ملی را نمی‌خواهد چالش بزرگ زنان فوتبالیست ایران در استرالیا / صعود از این گروه معجزه می‌خواهد! خواب نامنظم عامل ابتلا به ۱۷۲ بیماری است خوراکی‌هایی برای جوان ماندن مغز سرلشکر موسوی: برای مقابله قاطع با شرارت احتمالی مجدد آمریکا و صهیونیست‌ها آماده‌ایم تذکر ۴۸ نماینده به میدری درباره پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان وزیر خارجه پاکستان: هیچ برنامه‌ای برای به رسمیت شناختن اسرائیل نداریم انهدام باند مخوف مأموران قلابی در تهران کارت زرد مجلس به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چراغ سبز مجلس به حذف چهار صفر از پول ملی

توصیه طب سنتی برای مصرف مواد غذایی در بهار

متخصص طب سنتی گفت: در فصل بهار مواد خام زائد در بدن زیاد است که یکی از کار‌ها تنقیه و پاکسازی بدن است؛ در نتیجه باید در این فصل انواع آش‌ها، خورش‌های پُر سبزی، سالادها، سبزیجات و نوشیدنی‌هایی مثل شربت سکنجبین مصرف شود.
تاریخ انتشار: ۰۰:۳۹ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۱۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ لیلا شیر بیگی، متخصص طب سنتی در پاسخ به این پرسش که «در فصل بهار چه مواد غذایی باید بیشتر مصرف کنیم؟»، بیان کرد: هنگام گرم شدن هوا از منظر طب ایرانی مواد داخلی در بدن جریان پیدا می‌کنند و فرد احساس سنگینی کلی و کسالت در بدن دارد؛ به خصوص افرادی که در فصل سرما پرخوری دارند و ورزش نمی‌کنند.

وی ادامه داد: در فصل بهار مواد خام زائد در بدن زیاد است که یکی از کار‌ها تنقیه و پاکسازی بدن است؛ در نتیجه باید در این فصل انواع آش‌ها، خورش‌های پرسبزی، سالادها، سبزیجات و نوشیدنی‌هایی مثل شربت سکنجبین مصرف شود.

این متخصص طب ایرانی یادآور شد: هدف این است که خوردن مواد غذایی غلیظ و پرکالری در این فصل کاهش یابد و فیبر‌ها و سبزیجات بیشتر مصرف شود تا بدن فرصتی برای استراحت پیدا کند و بتواند خود را بازسازی کند.

شیربیگی با تأکید بر اینکه در فصل بهار باید غذا‌های سبک بیشتر مصرف شود، ابراز کرد: یکی از بهترین میان وعده‌ها مصرف کاهو با سکنجبین است که طبق رسوم ایرانی در روز سیزدهم نوروز میل می‌شود؛ در حالی که به نظر می‌رسد این میان وعده نیکو را باید از همان ابتدای بهار مصرف کرد. / فارس

ارسال نظر