دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

واکنش پکن به تحریم ۱۷ فرد و نهاد چینی و مکزیکی از سوی آمریکا

وزارت خزانه داری آمریکا ۱۷ فرد و نهاد در چین و مکزیک را تحریم کرد که این امر با واکنش مقامات سفارت پکن در واشنگتن همراه بوده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۸ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۲۶۰

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت خزانه داری آمریکا اعلام کرد که 6 فرد و 7 نهاد مستقر در چین و نیز یک تاجر و 3 تن دیگر در مکزیک را به دلیل آنچه که تولید قرص‌های تقلبی، تحریم کرده است.

 

وزارت خزانه داری آمریکا این افراد و نهادها را متهم کرده که در فروش دستگاه های پرس قرص و دیگر تجهیزات مورد استفاده دست داشته اند تا علامت های تجاری تقلبی مانند «زاناکس» و «ام 30» را بر روی قرص های تولیدی خود چسبانده و اغلب آنها را به آمریکا ارسال کنند.

 

بریان نلسون معاون وزارت خزنه داری در امور تروریسم و اطلاعات مالی در بیانیه ای گفت: تحریم های این وزارت خانه تمام مراحل این زنجیره مرگبار را که منجر به مسمومیت و مرگ بر اثر استفاده از این دارو در سراسر کشور خواهد شد، در بر می‌گیرد.

 

این در حالی است که براساس گزارشی که مرکز جلوگیری و کنترل بیماری ها در ماه جاری منتشر کرده بود، نرخ مرگ و میر بر اثر استفاده بیش از حد از دارو از جمله فنتانیل مصنوعی در آمریکا از سال 2016 تا 2021، بیش از 3 برابر شده است.

 

فنتانیل یک شبه مرفین بسیار قوی و 50 بار قوری تر از هروئین و 100 بار قوی تر از مورفین است که در حال حاضر کاربرد گسترده ای در اعمال جراحی به عنوان داروی بیهوشی دارد و در سال های اخیر با ترکیب با دیگر داروهای غیرقانونی منجر به مرگ و میر زیادی شده است.

 

این در حالی است که آمارهای دولتی در آمریکا حاکی از آن است که میزان مرگ و میر افراد در این کشور بر اثر استفاده بیش از حد از دارو در سال 2021، از مرز 100 هزار نفر عبود کرده و به همین دلیل دولت قصد دارد واردات این داروی مرگبار را ممنوع کند.

 

در همین راستا، واشنگتن دست یاری به سمت پکن دراز کرده تا مانع از ورود این داروی مرگبار به کشورش شود اما مقامات آمریکایی به رویترز گفتند که چینی ها هیچ علاقه ای برای همکاری در این زمینه نشان نداده اند.

 

سخنگوس سفارت چین در واشنگتن نیز ضمن محکوم کردن این اقدام وزارت بازرگانی آمریکا اظهار کرد واشنگتن بار دیگر گستاخانه افراد و نهادهای چینی را تحریم کرد و این امرموانع بیشتری را بر سر راه همکاری های فی مابین در این زمینه، ایجاد خواهد کرد./ تسنیم

ارسال نظر