زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

ترامپ نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر می‌دهد

فاکس نیوز گزارش داد دونالد ترامپ قصد دارد در بدو ورود به کاخ سفید، با امضای یک دستور اجرایی نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر دهد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۵ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۳ - 2025 January 20
کد خبر: ۲۶۸۹۲۰

به گزارش راهبرد معاصر، شبکه خبری فاکس نیوز به نقل از منابعی گزارش داد دونالد ترامپ قصد دارد با امضای یک دستور اجرایی نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر دهد.

براساس این گزارش، ترامپ می‌خواهد به محض ورود به کاخ سفید و امضای دستورات اجرایی پس از مراسم تحلیف که تا ساعاتی دیگر برگزار می‌شود، نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر دهد.

ترامپ پیشتر نیز در سخنرانی روز ۷ ژانویه در عمارت مارالاگو اعلام کرده بود که قصد دارد نام خلیج مکزیک را تغییر دهد. او نام خلیج آمریکا را زیباتر و مناسب‌تر می‌داند.

وی در آن روز و تنها یک روز پس از تمسخر دوباره کانادا مبنی بر اینکه پنجاه و یکمین ایالت آمریکا شود، به خبرنگاران گفت: ما نام خلیج مکزیک را به خلیج آمریکا تغییر خواهیم داد که نوای قشنگی هم دارد.

وی اضافه کرد: این اقدام مناسب است. مکزیک باید اجازه ندهد میلیون‌ها نفر به کشور ما سرازیر شوند.

پیشنهاد ترامپ برای تغییر نام خلیج مکزیک به عنوان بخشی از مواضع تند او در قبال مهاجرت است، که مدت هاست استدلال می‌کند که این امر تهدیدی مهم برای امنیت ایالات متحده است.

از دیگر موضوعات مورد توجه ترامپ می‌توان به تبدیل کانادا به یکی از ایالت‌های آمریکا، کنترل دوباره تنگه پاناما و خرید سرزمین گرینلند اشاره کرد.

برخی منابع آگاه اعلام کردند ترامپ قصد دارد در روز اول دولتش، حدود ۱۰۰ دستور اجرایی را امضا کند.

این در حالی است که بخش وسیعی از شهر واشنگتن از هفته پیش تاکنون برای آماده سازی مراسم تحلیف کاملا امنیتی شده و نیرو‌های پلیس و گارد ملی حضور چشمگیری در سطح شهر دارند و کیلومتر‌ها اطراف کاخ سفید و کنگره، حصار‌های فلزی کشیده شده است. مراسم تحلیف ریاست جمهوری تا ساعاتی دیگر در داخل ساختمان کنگره برگزار می‌شود. این برای نخستین بار طی ۴۰ سال اخیر است که این مراسم به دلیل سرمای شدید هوا در داخل ساختمان برگزار می‌شود.

فاکس نیوز در گزارش دیگری اعلام کرد مقامات امنیتی اطمینان دارند که مراسم بدون هیچ مشکلی برگزار می‌شود، اما آژانس‌های اطلاعاتی آمریکا نگران حملات تروریستی در جریان مراسم تحلیف هستند. عمده نگرانی این نهاد‌ها افرادی موسوم به «تروریست‌های تنها» هستند که به صورت انفرادی دست به عملیات‌های تروریستی می‌زنند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر