رایزنی فیدان با بن فرحان و عبدالعاطی درباره تحولات غزه الجزیره: اعضا غیر دائم شورای امنیت خواستار آتش بس دائم در غزه هستند ادعای وزیر امور خارجه آلمان: ایران اعتماد از دست‌رفته را بازگرداند تایمز: انگلیس پس از پایان سفر ترامپ، کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت عربستان و پاکستان توافقنامه دفاعی مشترک امضا کردند دیدار نخست وزیر پاکستان با بن سلمان درباره جنگ غزه حمله پهپادی اسرائیل به یک خودرو در شرق لبنان؛ ۲ نفر شهید شدند حریدی‌ها تهدید خود را عملی کردند پاشینیان: روابط ارمنستان با ایران شتاب گرفته است اسلامی: ازسرگیری بازرسی‌ها مشروط به اتخاذ «تدابیر ویژه» است کالاس: پنجره برای یک راه‌حل دیپلماتیک پیرامون برنامه هسته‌ای ایران، در حال کوچک شدن است/ تهران باید بدون تأخیر اجازه بازرسی از سایت‌های هسته‌ای را بدهند عراقچی در گفت‌و‌گو با دیپلمات‌های اروپایی: ایران تعهدات خود را انجام داده، اکنون نوبت اروپاست آمریکا در اقدامی خصمانه ۴ گروه مقاومت عراقی را به عنوان سازمان‌های تروریستی خارجی تعیین کرد  ادعای اروپا: فرصت برای یافتن راه‌حل دیپلماتیک درباره برنامه هسته‌ای ایران به‌سرعت در حال پایان است جزئیات پیش‌نویس قطعنامه ایران، روسیه و چین درباره ممنوعیت حمله به تاسیسات هسته‌ای

انتشار جزئیات جدید از مرگ مشکوک افسر سابق موساد

با گذشت سه روز از غرق شدن و مرگ مشکوک یک افسر سابق موساد رژیم اسرائیل در دریاچه ای در شمال ایتالیا، نهادهای امنیتی این رژیم سرانجام پس از سکوتی چندروزه، هویت این افسر سابق اطلاعاتی را اعلام کردند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۷ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۲۶۳

به گزارش راهبرد معاصر. نهادهای امنیتی در سرزمین های اشغالی سرانجام پس از 72 ساعت به صورت رسمی، خبر غرق شدن و مرگ یک افسر سابق موساد در ایتالیا را اعلام و هویت فرد مزبور را افشا کردند.

 

براساس اطلاعات منتشرشده «ارز شمعونی» افسر سابق موساد رژیم اسرائیل در حادثه ای مشکوک در دریاچه «مگیوراه» در شمال ایتالیا غرق شده است.

 

گغته می شود شمعونی 50 ساله، به ظاهر در یک مراسم روز تولد که روز یکشنبه بر روی یک قایق تفریحی در حال برگزاری بوده، به شکلی مشکوک در آب سقوط کرده و بر اثر خفگی جان باخته است.

 

با این حال سایت کانال 7 رژیم صهیونیستی با انتشار جزئیات بیشتر از این حادثه مدعی شد در کشتی مزبور قرار ملاقاتی میان چندین افسر اطلاعاتی از جمله افسران سابق اطلاعاتی اسرائیل و ایتالیا در پوشش جشن تولد برگزار شده است.

 

این سایت علت این حادثه را سنگینی بیش از حد قایق و شرایط بد جوی اعلان کرده است. گفته می شود قایق مزبور ظرفیت 15 مسافر را داشته اما در زمان حادثه، کشتی مزبور حامل 25 نفر بوده است.

 

علاوه بر شمعونی 50 ساله، 2 افسر سابق سرویس اطلاعاتی ایتالیا و همسر صاحب کشتی نیز در جریان این حادثه مشکوک کشته شده‌اند. جنازه شمعونی هم اکنون در مسیر بازگشت به سرزمین های اشغالی است.

 

گفته می شود برخی مجروحان این حادثه که افسران سرویس اطلاعاتی ایتالیا بوده اند با هدف جلوگیری از درز اطلاعات و جزئیات این سانحه در بخش مراقبت های ویژه بیمارستانی در ایتالیا بستری شده و تحت مراقبت سرویس اطلاعاتی این کشور قرار گرفته‌اند.

 

همزمان نشریه «لارپوبلیکا» ایتالیا نیز مدعی شد 10 اسرائیلی که در جریان سانحه فوق در قایق حاضر بوده اند، پس از این اتفاق با یک پرواز نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به سرزمین های اشغالی بازگشته اند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار