ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج تعیین سهم ایثارگران از ارز ترجیحی دارو و ملزومات پزشکی آغاز کلاس‌های درس دانشگاه آزاد اسلامی از ۹ اسفند به صورت حضوری اژه‌ای: اختیارات خود را به رئیس دادگستری استان‌ها تفویض می‌کنم

هزینه یک میلیارد دلاری واردات تجهیزات پزشکی

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به هزینه یک میلیارد دلاری واردات تجهیزات پزشکی، از تولید ۴۰ درصدی تجهیزات پزشکی در داخل کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۱ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۲۶۵

به گزارش راهبرد معاصر. بهرام عین‌اللهی؛ وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حاشیه بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث بیش از 500 غرفه در حوزه‌های گوناگون سلامت برپا شده و نمایندگان 25 کشور در نمایشگاه حضور دارند.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: در حال حاضر 40 درصد از نیاز تجهیزات پزشکی در داخل کشور تولید می‌شود و 60 درصد وارداتی است؛ نزدیک به یک میلیارد دلار هزینه تجهیزات وارداتی ما است و تلاش داریم که به مرور این مقدار را کاهش دهیم.

 

وی افزود: در سال 1401 حدود 120 میلیون دلار به کشورهای مختلف صادرات داشتیم و با وضعیتی که اکنون از آن برخوردار هستیم در سال‌های آینده می‌توانیم بازاریابی بهتری داشته باشیم.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نسبت به حضور بیش از 120 شرکت دانش‌بنیان در نمایشگاه ایران هلث ابراز امیدواری و خشنودی کرد و گفت: برخی از کالاهایی که توسط شرکت‌های دانش‌بنیان تولید می‌شوند، کالاهای منحصربه‌فردی است.

 

عین‌اللهی تصریح کرد: به طور کلی نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث امسال نسبت به سال گذشته ارتقای کمی و کیفی داشته است و امیدواریم بتوانیم تجهیزات پزشکی را متناسب با نیازهای کشورمان تولید کنیم.

 

وی با اشاره به حضور خود در هفتاد و ششمین مجمع جهانی بهداشت در ژنو اظهار کرد: در این اجلاسیه با 10 نفر از وزرای بهداشت کشورهای مختلف مذاکره دو جانبه داشتم و بسیاری از این کشورها از جمهوری اسلامی ایران در رابطه با تجهیزات و دارو درخواست همکاری و مشارکت داشتند.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: بعضی از کشورها مثل چین، هند، مالزی و عربستان سعودی امکاناتی داشتند که مایل بودند در اختیار جمهوری اسلامی قرار دهند که در نشست‌های بعدی این موارد را به نتیجه خواهیم رساند.

 

عین‌اللهی در مورد درخواست کشور اندونزی برای خرید تجهیزات پزشکی و بیمارستانی گفت: ما ربات جراح پیشرفته‌ای را که فقط تعداد محدودی از کشورها در دنیا آن را تولید می‌کنند نه تنها تولید کردیم بلکه فناوری‌ آن را در اختیار کشور اندونزی قرار دادیم.

 

وی گفت: دولت اندونزی مایل است بسیاری از بیمارستان‌های درحال تاسیس خود را با امکانات و تجهیزاتی که در جمهوری اسلامی ایران تولید می‌شود، تجهیز کند.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: ظاهرا اشتباهی در فضای مجازی رخ داده بود و آن اینکه برخی‌ گفته بودند جمهوری اسلامی می‌خواهد تجهیزات مذکور را اهدا کند در حالی که ما این محصولات را به اندونزی صادر کردیم و آماده‌ایم تجهیزات پزشکی و آزمایشگاهی خود را به هر کشوری که علاقه‌مند باشد، صادر کنیم‌؛ بنابراین ما چیزی به اندونزی اهدا نکردیم بلکه به آن کشور صادرات داشته و پول آن را دریافت کردیم.

 

وی کیفیت تجهیزات به نمایش درآمده در نمایشگاه بین‌المللی ایران هلث را مجموعا مثبت ارزیابی و تاکید کرد: تلاش داریم شرکت‌های دانش‌بنیان را پشتیبانی کنیم و در دولت نیز آیین‌نامه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان به تصویب رسیده و تسهیلات و امکاناتی در اختیار آنان قرار گرفته و خواهد گرفت.

 

عین‌اللهی به رشد 43 درصدی شرکت‌های دانش‌بنیان در علوم پزشکی اشاره و تاکید کرد: تلاش داریم در سال آینده این درصد را افزایش دهیم.

 

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به تلاش این وزارتخانه برای ایجاد شهرک‌‌های دانش‌بنیان علوم پزشکی، از تأسیس شهرک شهید سلیمانی در دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد./ تسنیم

ارسال نظر