قیمت کدام خودرو داخلی ۹۸ میلیون تومان تغییر کرد؟ + جدول قیمت خودرو زمان پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی اعلام شد خبر مهم عارف درباره افزایش مبلغ کالابرگ در این تاریخ محدودیت جدید کارت سوخت جایگاه‌ها اعلام شد | هر کارت چند بار قابل استفاده است؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۱۸ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز ۱۷ شهریور ۱۴۰۵+ جدول قیمت‌ها جزییات افزایش سقف وام ودیعه مسکن شهریور ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت نقره امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ + جدول آخرین قیمت طلا دلار سکه؛ شامگاه دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵/ قیمت دلار کاهشی شد؟ پیش‌بینی بورس سه‌شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ آخرین قیمت طلا دست‌دوم ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ جزئیات حراج شمش طلا سه شنبه ۱۷ شهریور ۱۴۰۵ + مبلغ کارمزد و مدارک جدید برای متقاضیان آخرین قیمت سکه پارسیان امروز دوشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۵ / جدول جزییات مهم درباره واریز معوقات فروردین ماه بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی

جهاد کشاورزی:کمبودی در عرضه مرغ نداریم

جهاد کشاورزی:کمبودی در عرضه مرغ نداریم مدیر کل بازرسی و نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد گفت: اکنون به اندازه نیاز بازار مرغ در تهران و سایر شهرستان‌ها توزیع شده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۶ - ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 May 31
کد خبر: ۱۸۷۳۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ مسعود امراللهی، سرپرست دفتر بازرسی و نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی گفت : مرغ در بازار فراوان است، اما مشکل عدم رعایت قیمت‌های مصوب است که همانطور که در این بازدید مشاهد شد برخی به نرخ دولتی مرغ پایبند نبودند.

سرپرست دفتر بازرسی و نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی افزود: برخی هم متاسفانه با اینکه قیمت مصوب را در تابلو به نرخ دولتی کیلویی ۷۳ هزار تومان نصب کرده‌اند، اما نرخ متفاوتی را در ترازو برای مصرف کننده اعمال می‌کردند که با این واحد صنفی متخلف، برخورد کردیم.

مراللهی ادامه داد: اگر عمده فروشی هم به قیمت بالاتری به مغازه داران فروخته بود از طریق بازرسان مقیم با آن‌ها برخورد تعزیراتی شد.

او افزود: حتما مردم زمان خرید مرغ از فروشندگان فاکتور بخواهند و آن‌ها موظف هستند طبق قانون نظام صنفی، فاکتور بدهند و در این بازدید با صنوفی که فاکتور ارائه نمی‌کردند برخورد شد.

امراللهی با بیان اینکه در میادین میوه و تره بار هم مرغ به نرخ ۷۱ هزار تومان عرضه می‌شود، گفت: مردم هر گونه گرانفروشی را با سامانه تلفنی ۱۲۴ و یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۸۱۳۶ اطلاع دهند و بازرسان با کمترین زمان به محل مورد نظر مراجعه و نظارت خواهند کرد.

او ادامه داد: واحدی‌های مرغ فروشی که با قیمت‌های بیشتر از نرخ مصوب (۶۸ هزار تومان) در میدان بهمن مواجه می‌شوند این موارد را به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند.

امراللهی گفت: در استان‌ها هم تولید به میزان مصرف است و مشکل اصلی در بازاررسانی است که باید توسط مباشران عمده صورت بگیرد، در بسیاری مواقع مشکل اصلی در تولید نیست بلکه در بازاررسانی است.

او ادامه داد: با اینکه بازرسان ما در استان‌ها هم به موارد تخلف نظارت می‌کنند، اما مشکل کمبود نیروی انسانی وجود دارد و مردم می‌توانند به عنوان بازوی کمکی ما در گزارش د‌ادن این تخلفات باشند.

سرپرست دفتر بازرسی و نظارت بر کالا‌های اساسی وزارت جهاد کشاورزی در پاسخ به اینکه آیا مرغ‌فروشان باید فقط از میدان بهمن خریداری کنند؟ گفت: در تهران از میدان بهمن و ۱۶ کشتارگاهی که در تهران وجود دارد، می‌توانند خریداری کنند./باشگاه خبرنگاران جوان

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار