پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

سرلشکر سلامی: در همه نبردها استخوان‌های‌ دشمن را خرد کرده‌ایم

سرلشکر سلامی: در همه نبردها استخوان‌های‌ دشمن را خرد کرده‌ایم فرمانده کل سپاه گفت: در همه نبردها استخوان‌های‌ دشمن را خرد کرده‌ایم و ‌همانطور که می‌بینید دشمنان با ذلت از منطقه فرار کردند و از این به بعد هم دیگر جایی در این منطقه نخواهند داشت.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۰ - ۱۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 01
کد خبر: ۱۸۷۴۳۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی در کنگره ملی بزرگداشت 2000 هزار شهید دیار سربداران با ادای احترام به شهدای دفاع مقدس، مدافع حرم و انقلاب اسلامی، اظهار داشت: سبزوار با این تعداد شهدا به شهر آسمانی‌ها تبدیل شده و در این سرزمین چشمه‌سار غیرت از خون یک شهید جوشید و سبزوار را نماد غیرت کرد.

 

وی با بیان اینکه شهادت رمز جاودانگی ملت ایران است، افزود: اسلام بدون جهاد و ‌شهادت باقی نمی‌ماند، زیرا اسلام کلمه حق است. مستکبران این کلمه را برنمی‌تا‌بند و با حق می‌ستیزند و همانطور که در صدر اسلام همه کفار با هم در مقابل رسالت پیامبر (ص) ایستاد تا نور خدا را خاموش کنند؛ این بار هم همه کفار، مستکبران، منافقان، مشرکان و خائنان به آرمان‌های این ملت 45 سال است در تلاشند تا ‌به سرنو‌شت این ملت راه پیدا کنند، اما هر بار شکست خورده‌اند.

 

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه ‌دشمنان ملت ایران را کاملا ‌می‌‌شناسیم و ‌با سیاست‌ها‌ و روش‌های‌ آنان آشنا هستیم، تصریح کرد: ‌می‌دانیم دشمن چه می‌خواهد‌ و اعماق نیتشان را می‌شناسیم؛ آنها می‌خواهند نور خدا را خاموش کنند، آنها می‌خواهند پیام وحی به مردم نرسد، اما کور خوانده‌اند و قطعا در تمام توطئه‌ها با شکست مواجه خواهند شد.

 

سرلشکر سلامی با بیان اینکه مستکبران شهرهای مسلمان را نابوده کرده‌اند و شهرهای آنان را به شهر ارواح تبدیل کرده‌اند، ادامه داد: ‌اگر ‌به شهرهای عراق و سوریه سری بزنید، خواهید دید ‌دشمنان با مسلمان ‌چه کرده‌اند و هر آنچه آتش اندوحته بودند بر سر مردم بی‌گناه ریختند‌ و کودکان را زیر خروارها خاک پنهان کردند، چرا که ‌نمی‌خواهن مسلمان عزیز باشند.

 

وی با بیان اینکه دشمنان ملت‌های مسلمان را تحریم می‌کنند و فشار سیاسی وارد می‌کنند و همه رسانه‌های خود را بسیج ‌‌می‌کنند نا به باورهای جوانان ‌حمله کنند و عفت را مرد‌مان ما بگیرند و این رویای شیطانی دشمنان ماست، اما شهدا نگذاشتند دشمنا‌ن به اهداف شومشان برسند، خاطرنشان کرد: این سرزمین امروز در جهان می‌درخشد و هیچ قدرتی یارای ایستادگی در مقابل ما را ند‌ارد و این به برکت خون شهیدان است، چرا که آنها برای ما آرامش به ارمغان آوردند‌.

 

فرمانده کل سپاه با بیان اینکه این کشور بر استوانه‌های مستحکم این شهدا باقی است و بدون تردید تا ابد ‌باقی خواهد ماند، تاکید کرد: در همه نبردها استخوان‌های‌ دشمن را خرد کرده‌ایم و ‌همانطور که می‌بینید دشمنان با ذلت از منطقه فرار کردند و از این به بعد هم دیگر جایی در این منطقه نخواهند داشت./تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار