جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟ زمان ثبت نام انتخابات شورای شهر ۱۴۰۴

واکنش سپاه به خبر کذب رسانه‌های معاند: هیچ شناور فرامنطقه‌ای در تنگه هرمز نبود

فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه گفت: متاسفانه رسانه‌های معاند به صورت غیرحرفه‌ای و بدون پایبندی به اخلاق رسانه‌ای، به ایجاد فضای نا امنی دامن زده و با انتشار اخبار کذب در پی توجیه حضور نامشروع و غیر موجه کشورهای فرامنطقه‌ای در خلیج فارس، هستند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۸ - ۱۵ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 05
کد خبر: ۱۸۷۷۸۸

به گزارش راهبرد معاصر، دریادار عباس غلامشاهی فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه گفت: در بعد از ظهر شنبه 14 خرداد 1402 ساعت 16:15 یک فروند کشتی تجاری با پرچم جزایر مارشال در هنگام ورود به تنگه هرمز بر روی کانال دریایی بین المللی 16 درخواست کمک می‌کند که فرماندهی و کنترل تنگه هرمز سریعا با این کشتی تماس برقرار کرده و پس از بررسی درخواست و وضعیت منطقه، از حضور شناورهای سبک غیرنظامی در نزدیکی این شناور رفع نگرانی و ابهام گردید.

 

وی اظهار داشت: فرماندهی و کنترل تنگه هرمز به محض درخواست کمک کشتی تجاری، با کاپیتان کشتی مذکور ارتباط رادیویی برقرار کرده و موضوع کمک را جویا می‌شود که کاپیتان کشتی اعلام می‌دارد: سه فروند قایق سبک کوچک غیرنظامی در فاصله چند مایلی از کشتی مشاهده کرده و نگران مزاحمت آنها برای خود است.

 

سردار غلامشاهی افزود: متعاقبا با همکاری و تعامل با کشور همسایه (به دلیل قرار گرفتن موقعیت کشتی در آب های سرزمینی آن کشور)، پس از بررسی و حضور میدانی، نگرانی کاپیتان کشتی رفع و او نیز با تشکر و اطمینان خاطر به مسیر دریانوردی خود ادامه می‌دهد.

 

فرمانده منطقه یکم نیروی دریایی سپاه خاطرنشان کرد: موضوع تامین امنیت، امداد رسانی و پاسخ به موقع به درخواست کمک شناورها و کشتی های در حال تردد در تنگه هرمز و خلیج فارس امری همیشگی بوده و تازگی نداشته است و قطعا هم ادامه خواهد داشت.

 

وی در ادامه گفت: متاسفانه رسانه‌های معاند به صورت غیرحرفه‌ای و بدون پایبندی به اخلاق رسانه‌ای، به ایجاد فضای نا امنی دامن زده و با انتشار اخبار کذب در پی توجیه حضور نامشروع و غیر موجه کشورهای فرامنطقه‌ای در خلیج فارس، هستند.

 

غلامشاهی با اشاره به رصد لحظه‌ای و همه جانبه تحرکات شناورهای فرامنطقه‌ای، در منطقه ماموریتی نیروی دریایی سپاه تصریح کرد: در موقعیت درخواست کمک کشتی تجاری، هیچ شناور فرامنطقه‌ای حضور نداشته و اعلام این ادعا کذب محض بوده و موضع جمهوری اسلامی ایران مبنی بر اینکه حفظ امنیت خلیج فارس بر عهده کشورهای این منطقه می‌باشد همواره مورد تاکید قرار گرفته است، زیرا توان و ظرفیت کشورهای حوزه جغرافیایی خلیج فارس به گونه ای است که می‌توانند با همکاری همدیگر، امنیت پایدار در خلیج فارس را برقرار کنند و هیچ نیازی به حضور کشورهای بیگانه در منطقه ندارند./ تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار