پیش‌بینی ایلان ماسک درباره رئیس‌جمهور بعدی آمریکا لغو تصمیم دولت عراق در درج نام گروه‌های مقاومت در لیست گروه های تروریستی هشدار امنیتی شاباک برای مقابله با نفوذ اطلاعاتی ایران بیانیه خصمانه شورای همکاری علیه ایران؛ شیخ‌نشین‌های خلیج فارس در خط تقابل پوتین: گفتگو با ویتکاف و کوشنر ضروری بود/ جستجوی راه‌حل برای وضعیت اوکراین دشوار است نماینده رهبری به شش کشور عربی هشدار داد حماس: مواضع اسرائیل در قبال رفح، بخشی از طرح کوچاندن فلسطینیان است ترکیه: به گاز ایران، روسیه و آذربایجان نیاز داریم کانال ۱۲ از وسعت جاسوسی اسرائیلی‌ها برای ایران پرده برداشت حمله عربستان به یک شهر مرزی یمن اوشاکوف: عضویت اوکراین در ناتو در نشست پوتین-ویتکاف بررسی شد آزادی خدمه کشتی غرق شده «اترنیتی سی» و انتقال آنها از یمن به عمان ادعای دانون: اسرائیل به مرز‌های ۶۷ برنمی‌گردد، از جولان هم خارج نمی‌شود وال‌استریت ژورنال: آمریکا پهپاد‌های کپی‌شده از مدل‌های ایرانی را مستقر کرد نوجوان مصری با کمک هوش مصنوعی دوستش را کشت و جسد را تکه تکه کرد!

هلاکت ۲۷ تروریست داعشی در عراق

رئیس سازمان ضد تروریسم عراق از هلاکت ۲۷ تروریست در دو عملیات در الانبار و حمرین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۹ - ۱۲ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 02
کد خبر: ۱۸۷۴۹۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ عبدالوهاب الساعدی، رئیس سازمان ضد تروریسم عراق از هلاکت ۲۷ تروریست در دو عملیات در الانبار و حمرین خبر داد.

بر اساس این گزارش، عبدالوهاب الساعدی در جریان تمرینات نیروی هوایی عراق و با حضور محمد شیاع السودانی، فرمانده کل نیرو‌های مسلح عراق گفت: نیرو‌های سازمان ضد تروریسم عراق توانستند ۲۷ تروریست را در دو عملیات در الانبار و حمرین به هلاکت برسانند.

وی افزود: ما به دنبال توسعه کار سازمان ضد تروریسم به وسیله ایجاد یک واحد برای عملیات دریایی هستیم.

لازم به ذکر است که نیرو‌های امنیتی عراق برای اطمینان از عدم ظهور مجدد داعش و عناصر فراری آن، به جستجو، پاکسازی و تعقیب بقایای داعش در سراسر این کشور ادامه می‌دهند. / مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار