قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

الفیاض: الحشد شعبی مدافع اصلی عراق است

الفیاض: الحشد شعبی مدافع اصلی عراق است رئیس سازمان حشد شعبی با اشاره به اینکه این سازمان از دولت عراق در زمینه توسعه‌گرایی و مبارزه با فساد حمایت می‌کند، گفت حشد شعبی یک نماد وحدت‌بخش برای عراق و مدافع نخست نظام سیاسی آن است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۹ - ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 20
کد خبر: ۱۸۵۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، رئیس سازمان «حشد شعبی» عراق گفت که فتوای جهاد کفایی صادر شده توسط مرجعیت عالی برای تشکیل سازمان حشد شعبی، نشانه‌های عراق جدید را ترسیم کرد و ساختار نهایی سازمان حشد شعبی در حال تثبیت شدن است.

 

«فالح الفیاض» طی سخنرانی در کنفرانس امنیتی در استان نینوا افزود: قبل از صدور فتوای مرجعیت که باعث خیزش و قیام مردم عراق شد، کشور ما در معرض بحرانی قرار گرفت که نزدیک بود آینده آن را تباه سازد. این فتوا، عراق جدید را با خون فرزندان آن پایه‌گذاری کرد.

 

وی ادامه داد: عراق آینده را با دستان خود می‌سازد و آزادی‌اش را از کسی التماس نمی‌کند. دولت «محمد شیاع السودانی» عراق را به مرحله جدیدی منتقل خواهد کرد. دولت در حال برداشتن گام‌های ثابت در زمینه رشد و توسعه است. وظیفه حشد شعبی است که از دولت در مبارزه با فساد و توسعه‌گرایی پشتیبانی کند.

 

الفیاض با بیان اینکه حشد شعبی برای نخستین بار در استان نینوا شکل گرفت، تصریح کرد: حشد شعبی یک نیروی نظامی مهم و ضروری در حفظ امنیت و ثبات نینوا و تمامی استان‌های عراق است و همچنین توانایی آن برای ارائه کمک‌های بشردوستانه و خدماتی ثابت شده است. حشد شعبی جایگزین ارتش و نهادهای امنیتی نیست و علاوه بر مبارزه با داعش، به اهرم فشار علیه تفکر و ایده فرقه گرایی تبدیل شده است.

 

این مقام ارشد عراقی با تأکید بر اینکه حشد شعبی یک نماد وحدت‌بخش در عراق است، خاطرنشان کرد: ما اجازه نمی‌دهیم بار دیگر دیکتاتور بر عراق مسلط شود. حشد شعبی ثابت کرده است که مدافع نخست کشور و نظام سیاسی آن بوده و توانسته است انصاف را در مورد اقشاری از جامعه عراق که مورد ستم واقع شده‌اند، برقرار کند و معادله فرقه‌گرایی را بشکند.

 

فالح الفیاض در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به تحولات میدانی جنگ علیه اعضای باقی‌مانده گروه تروریستی داعش گفت: داعش بال رسانه‌ای خود را که یکی از مؤلفه‌های اساسی آن بود، از دست داده است. داعش اکنون در بخش تبلیغاتی و رسانه‌ای دچار ضعف شدیدی شده و این گروه در بخش میدانی نیز دچار افول شده است.

 

رئیس سازمان حشد شعبی در پایان تأکید کرد: داعش بستر اجتماعی خود را از دست داده است و شمار نیروهای آن به ۷۰۰ نفر رسیده که به منزله فروپاشی این گروه تروریستی است. همه این دستاوردها علیه داعش به برکت تلاش‌ها و مجاهدت‌های رزمندگان حشد شعبی به دست آمده است./ مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار