ببینید/ هشدار دستگاه قضا به خریداران سکه و ارز: با احتیاط به این بازار‌ها وارد شوید سرمربی ذوب‌آهن لحظاتی بعد از دربی به بیمارستان منتقل شد آبگرمکن ۶ نفر را تا پای مرگ برد! نامه سازمان لیگ در پاسخ به استقلال؛ زمان دربی تغییر نمی‌کند تصادفات، دخانیات و استرس؛ ۳ تهدید جدی برای سلامت مردان ترکیب سپاهان و ذوب‌آهن برای دربی نصف‌جهان عوامل تأثیرگذار بر اختلالات تیروئید: تغذیه، سبک زندگی و پیشگیری اینتر رقم فروش طارمی را مشخص کرد نوشیدن چای یا سایر نوشیدنی‌های کافئین‌دار چه مزایایی دارد؟ ماتزاری به استقلال نزدیک شد واکنش سازمان انرژی اتمی به اظهارات گروسی مرکز آمار نرخ تورم در بهمن ماه را ۳۲ درصد اعلام کرد سردار معروفی: رزمایش پیامبر اعظم در سراسر کشور اجرا می‌شود پرداخت حقوق فرهنگیان با نرم‌افزار جدید دستمزد در آینده نزدیک پزشکیان: هوایی که تنفس می‌کنیم برازنده انسان‌ها نیست/ از اصلاح حمل‌ونقل عمومی در کشور حمایت می‌کنیم

افشاگری باورنکردنی علیه فتح‌الله‌زاده و استقلال

رئیس سازمان خصوصی سازی مدعی شد که مدیرعامل سابق استقلال زمین اختصاص داده شده به کمپ تیم را فروخته است!
تاریخ انتشار: ۱۱:۵۶ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 03
کد خبر: ۱۸۷۵۸۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نظر می‌رسد که داستان‌های پیرامون مدیرعامل سابق استقلال و رئیس سازمان خصوصی سازی حالا حالا‌ها ادامه دارد. چرا که قربانزاده در جدیدترین استوری خود، به مسئله قابل توجهی اشاره کرده است.


از مدت‌ها پیش برخی اخبار درخصوص اقدامات علی فتح‌الله‌زاده منتشر شد. برخی رسانه‌ها و افراد مدعی شدند او زمینی را که برای باشگاه استقلال بوده، به نام روزنامه استقلال جوان زده و آن را به فروش رسانده است. حتی واعظ آشتیانی نیز چند سال پیش به زمینی که در یکی از شهر‌های شمالی جزو املاک باشگاه بوده، ولی توسط فتح‌الله‌زاده به فروش رسیده، اشاره کرد.

 

حالا نیز رئیس سازمان خصوصی سازی با انتشار یک استوری، یک بار دیگر به افشاگری علیه علی فتح‌الله‌زاده پرداخت تا بدین صورت مشخص شود ادعا‌های سه سال پیش واعظ آشتیانی چندان هم بی مورد نبوده است.


در استوری قربانزاده آمده است که عاطفی، شهردار بندر کیاشهر اعلام کرده یک زمین چهار هکتاری برای ایجاد کمپ تمرینی به باشگاه استقلال داده شده و فتح‌الله‌زاده آن را به روزنامه استقلال جوان منتقل کرده است و در ادامه نیز آن را به یک شخص حقیقی فروخته است.


قربانزاده که با حضور در برنامه فوتبال برتر، یکی از جنجالی‌ترین مناظره‌های فوتبالی کشور را رقم زد و در ادامه نیز مقدمات استعفای علی فتح‌الله‌زاده را فراهم کرد، مدعی بود که مدیرعامل سابق استقلال و اعضای هیئت مدیره را بابت برخی تخلفات روانه دادگاه خواهد کرد.


حالا و با ادعای جدیدی که رئیس سازمان خصوصی سازی آن را منتشر کرده، به نظر می‌رسد پرونده دیگری حول محوریت قربانزاده و فتح‌الله‌زاده تشکیل خواهد شد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر