کارزار اسرائیلی با حساب‌های جعلی فارسی‌زبان برای تبلیغ رضا پهلوی اراکی، عضو مجلس خبرگان رهبری: مسئولان نمی‌توانند در برابر کشف حجاب سکوت کنند و بگویند ما کاری نداریم، بدانند صبر مردم حدی دارد امیر ایرانی: دریای خزر جای مانور دیگران نیست ورود مجلس به ماجرای فوت دانش آموز زنجانی پس از تنبیه بدنی هیئت رئیسه جبهه اصلاحات ایران تغییر کرد البرز پنجشنبه‌ها تعطیل شد علت صدای انفجار مهیب در جاسک فرمانده کل سپاه: آمادگی کامل در جزایر، سواحل و دریا داریم؛ اگر حرکتی از دشمن سر بزند جواب محکمی دریافت می‌کند حقوق کارمندان و کارگران دوباره افزایش پیدا می‌کند؟ پزشکیان: برداشت بیش از حد آب‌های زیر زمینی موجب فرونشست زمین در تهران، اصفهان و بسیاری از شهر‌ها شده آیت‌الله مکارم شیرازی: آغاز اجرای قانون حجاب باید از ادارات دولتی باشد جزئیات تعطیلی پنجشنبه‌ها در تهران باهنر: اسنپ بک تحریم‌های فعلی را افزایش نمی‌دهد/ همه درآمد دولت صرف حقوق کارمندان می‌شود/ قانون حجاب اجباری در کشور لازم الاجرا نیست موافقت کمیسیون آموزش با کاهش سن ورود کودکان به مدرسه امیر نصیرزاده: آماده دفاع هستیم، اما جامعه نباید فریب عملیات روانی را بخورد

نماینده مجلس:‌ نهادهای نظارتی درباره منافع ارز4200 برای برخی دلالان پاسخ دهند

علی اکبر کریمی با اشاره به تخصیص 14 میلیارد دلار برای واردات کالای اساسی گفت: متاسفانه سفره اقشار ضعیف جامعه از مایحتاج عمومی خالی بوده و منافع ارز 4200 تومانی در حلقوم رانت‌خواران است.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۱ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 09
کد خبر: ۱۸۷۶۳

به گزارش راهبرد معاصر ، علی اکبر کریمی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ، درباره گرانی کالاهای اساسی با وجود تخصیص 14 میلیارد دلار برای واردات آن گفت: علی‌رغم ادعایی که دولت برای توزیع این کالاها با وجود تخصیص 14 میلیون دلار داشته است، اما مردم این کالاها را با قیمت گران و در حد و اندازه قیمت ارز بازار آزاد تهیه می‌کنند، ضمن اینکه در پاره‌ای از موارد هم این کالاهای اساسی کمیاب و جامعه دچار کمبود ا ست.

 

وی خاطرنشان کرد: مردم هم‌اکنون برای تهیه کالاهای اساسی، هم با گرانی دست و پنجه نرم می‌کنند هم با کمبود، این در حالی است که دولت ادعا می‌کند که کالاهای اساسی با ارز 4 هزار و 200 تومانی وارد و بین مردم توزیع شده است، در حالی که این ارز در عمل دست مردم را نگرفته و بیشتر از آنکه مردم از آن بهره‌مند شوند، دلالان، فرصت‌طلبان و واسطه‌ها از این رانت ایجاد شده منفعت برده‌اند و در حقیقت این رانت به حلقوم این افراد ریخته می‌شود.

 

وی گفت: رانت ایجاد شده در واردات و توزیع کالاهای اساسی برای منفعت‌طلبان از سوی هیچ‌کس اعم از دولت و نهادهای نظارتی پاسخ داده نشده است.

منبع : فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار