پزشکیان: بودجه طوری تدوین شود که محرومین بیشتر در توجه باشند انتقاد پزشکیان از پرداخت بی‌ضابطه ردیف‌های دستمزدی به مدیران ناکارآمد برآورد اولیه خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه؛ ۹۰ درصد از آسیب‌ها مربوط به شهر تهران است سپاه پاسداران: آماده پاسخ پشیمان‌کننده به هرگونه تهدید و تعرض آمریکا و اسرائیل هستیم کشف بزرگ‌ترین محموله سلاح آمریکایی در شرق ایران/ دست موساد قطع شد سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند علی‌اکبر احمدیان به دولت می‌رود سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند خراسان شمالی چهارشنبه تعطیل شد جزئیات گفت‌و‌گو‌های عارف با ۹ تن از سران کشور‌های جهان متن حکم پزشکیان برای انتصاب علی لاریجانی به دبیری شورای عالی امنیت ملی منتشر شد علی لاریجانی دبیر شورای عالی امنیت ملی شد دولت مجوز استفاده از کمک‌های بلاعوض سازمان ملل برای اتباع را صادر کرد قالیباف قانون مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی را ابلاغ کرد رئیس‌جمهور: تمامی اجزای توسعه در کشور باید منوط به تمهید تامین آب باشد

مخبر: ترکیه همسایه‌ای مهم و راهبردی برای ایران است

معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به سیاست ارتقاء روابط با همسایگان در دولت سیزدهم، کشور ترکیه را همسایه‌ای مهم و راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران خواند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۵ - ۱۳ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 03
کد خبر: ۱۸۷۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد مخبر در بدو ورود به فرودگاه آنکارا ضمن تبریک به مناسبت انتخاب مجدد «رجب طیب اردوغان» به ریاست جمهوری این کشور، وی را یکی از سران کشور‌های منطقه خواند که همیشه روابط خوب و مناسبی با ایران داشته و متقابلا ایران نیز روابط خوبی با وی داشته است.

معاون اول رئیس‌جمهور اظهار امیدواری کرد: بتوان با گسترش همکاری‌ها، روابط ایران و ترکیه را در دولت جدید این کشور نیز بیش از پیش ارتقا داد.

مخبر همچنین ضمن تبریک به مناسبت انتخاب مجدد رجب طیب اردوغان به ریاست جمهوری این کشور، وی را یکی از سران کشور‌های منطقه خواند که همیشه روابط خوب و مناسبی با ایران داشته و متقابلا ایران نیز روابط خوبی با وی داشته است.

وی با اشاره به سیاست ارتقا روابط با همسایگان در دولت سیزدهم، کشور ترکیه را همسایه‌ای مهم و راهبردی برای جمهوری اسلامی ایران خواند.

معاون اول رئیس جمهور اظهار امیدواری کرد بتوان با گسترش همکاری ها، روابط ایران و ترکیه را در دولت جدید این کشور نیز بیش از پیش ارتقا داد.

گفتنی است معاون اول رئیس جمهور در سفری کوتاه و چند ساعته برای شرکت در مراسم تحلیف و آغاز به کار دولت جدید این کشور به ترکیه سفر کرده است.

گفتنی است، معاون اول رئیس‌جمهور در سفری کوتاه و چند ساعته برای شرکت در مراسم تحلیف و آغاز به کار دولت جدید این کشور به ترکیه سفر کرده است. / فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار