محمد سرگزی به عنوان رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس انتخاب شد شورای نگهبان ادعای یکی از نمایندگان سابق مجلس درباره دریافت پول در قبال تأیید صلاحیت را رد کرد انفجار‌های کنترل شده در بخش میانکوه شهرستان اردل رئیس سازمان بسیج مستضعفین: زمان تاب‎‌آوری اسرائیلی‌ها ۵ آبان و انتخابات کنست است/ زمان تاب‌آوری آمریکایی‌ها ۱۲ آبان است ابلاغ سلام و دعای رهبر انقلاب به رزمندگان در تنگه هرمز دیدار طائب با مهرداد اخلاقی/ وزیر پیشنهادی دفاع بر اهمیت توسعه توانمندی‌های فناورانه تاکید کرد حمله به ستاد قوه قضائیه تکذیب شد شنیده شدن صدای انفجار در منطقه کوهستک و بخش‌هایی از سیریک انفجار دومین سوپر نفتکش بعد از برخورد با مین دریایی امام‌جمعه اهل‌سنت هیدوچ: امنیت و کرامت زنان باید حفظ شود/ ضرورت پیگیری حوادث خشونت‌آمیز در بلوچستان رهبر انقلاب: در زمانه‌ای که شبکۀ خبیث استکبار با ایجاد انواع محدودیت‌های مربوط به امور درمان و دارو به دنبال تحمیل رنج بر ملّت بزرگ ایران است، کرامت پرستاران تأثیر مهمّی بر سلامت و امنیّت جسمی و روحی جامعه دارد فرمانده سپاه تهران: در همه عرصه‌ها برای دفاع و تهاجم در اوج آمادگی قرار داریم پزشکیان به ارمنستان می‌رود پزشکیان: با بمب و موشک نمی‌توان یک جامعه را وادار به تسلیم کرد دریادار سیاری: تنگه هرمز بسته است/ تا زمانی که کشور‌ها به دنبال تأمین بنزین و گازوئیل هستند، یعنی تنگه هرمز بسته است

حضور ۲۰ هزار نیروی پلیس در مأموریت سالگرد ارتحال امام (ره)

حضور ۲۰ هزار نیروی پلیس در مأموریت سالگرد ارتحال امام (ره) فرمانده کل انتظامی کشور از حضور بیش از ۲۰ هزار نیروی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ در مأموریت سالگرد ارتحال حضرت امام خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۶ - ۱۴ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 04
کد خبر: ۱۸۷۷۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور در جلسه هماهنگی قرارگاه روح الله فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به حضور بیش از ۲۰ هزار نیروی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ برای مأموریت برگزاری سالگرد ارتحال حضرت امام (ره) افزود: برای این مأموریت عظیم و به منظور خدمت‌رسانی هرچه مطلوب‌تر به زائران عزیز از ظرفیت رده‌های همجوار مانند شرق و غرب استان تهران و استان البرز برای حفظ امنیت و انتظام عبور و مرور استفاده خواهد شد.

فرمانده کل انتظامی کشور ادامه داد: در جاده‌ها و مسیر‌های منتهی به حرم امام خمینی (ره) همکاران ما در پلیس راه، کاروان‌ها را از مبدأ تا مقصد همراهی خواهند کرد و ان شاءالله با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته هم برای زائران در حین سفر و هم در زمان برگزاری شاهد مراسمی با شکوه توأم با امنیت و انتظام خواهیم بود.

سردار رادان در ادامه به مسؤولیت فردی کارکنان در حوزه‌های جغرافیایی و زمانی تأکید کرد و از حاضران در جلسه خواست تا این نکته را در تمامی مأموریت‌ها مورد توجه قرار دهند.

فرمانده کل انتظامی ضمن تأکید بر پشتیبانی مناسب از کارکنان حاضر در مأموریت، از رده‌های مختلف پلیس خواست تا با تمام ظرفیت در راه‌ها در خدمت زائران باشند و به منظور راحتی آن‌ها تمام تلاش خود را انجام دهند.

وی با تأکید ویژه‌ای از فرماندهی انتظامی تهران بزرگ نیز خواست علاوه بر توجه به مأموریت ۱۴ و ۱۵ خرداد با توجه به خلوتی شهر تهران از دیگر حوزه‌ها غافل نشده و با بهره گیری از نیرو‌های رده‌های دیگر از مواردی مثل سرقت و رانندگی خطرناک در اتوبان‌های تهران پیشگیری به عمل آید.

سردار رادان در پایان بر بحث خروج مسافران تأکید کرد و گفت: باید تدابیری اتخاذ شود تا با توجه به عجله‌ای که مسافران پس از پایان مراسم برای رسیدن هر چه سریع‌تر به مقصد دارند، مسیر‌ها باز باشند تا خدای نکرده شاهد تصادف و ترافیک نباشیم.

در این جلسه معاون هماهنگ کننده، رئیس پلیس راهور، فرمانده یگان‌های ویژه و رئیس سازمان اطلاعات فراجا و همچنین فرماندهان انتظامی استان‌های البرز، تهران، شرق و غرب استان تهران و … حضور داشتند که به بیان اقدامات صورت گرفته در حوزه‌های خود پرداختند. / مهر

ارسال نظر
captcha