جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

دستگاه‌های نظارتی به واگذاری ایران ایرتور وارد می‌شوند

نماینده آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به انتشار نامه خود به قوه قضاییه و بازرسی درباره واگذاری غیرقانونی ایران ایرتور، گفت:‌ بنده اصلا راضی به انتشار این نامه‌ها نبودم؛ چون حیثت افراد برای ما بسیار مهم بوده و اهمیت دارد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۱ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 10
کد خبر: ۱۸۷۹۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ نماینده آذربایجان شرقی در مجلس با تاکید بر بررسی روند واگذاری ایران ایرتور توسط دستگاه‌های نظارتی گفت:‌در این رابطه با رئیس سازمان خصوصی‌سازی جلساتی برگزار شده است. اعزازی همچنین از پیگیری قضایی منشاء درز نامه خود به قوه قضاییه و بازرسی خبر داد.

ضیاء‌الله اعزازی  در خصوص جدیدترین وضعیت پیگیری واگذاری هواپیمایی ایران ایرتور اظهار کرد: در این رابطه با پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی سازی جلسه گذاشتیم، وی در این جلسه گلایه کرد که بهتر بود قبل از نوشتن نامه با ما صبحت می‌کردید. بنده هم گفتم در بحث واگذاری ماشین سازی تبریز با شما تماس گرفتم که نتیجه نتیجه‌ای در بر نداشت و به همین دلیل با مراجع قضایی مکاتبه کردم.

 

وی با یادآوری این‌که توضیحات پوری حسینی در جلسه مذکور قانع کننده بود، ادامه داد:‌ وی در جلسه گفت که ایران ایرتور 500 میلیارد تومان بدهی داشته که پرداخت آن به عهده خریدار گذاشته شده است.

 

وی با اعلام این‌که سازمان خصوصی‌سازی در واگذاری ایران ایرتور با وزارت دفاع هماهنگی لازم را انجام داده است، افزود: به نظر می‌رسد مراحل واگذاری ایران ایرتور رعایت شده است، اما با این حال دستگاه‌ها و نهادهای نظارتی باید پروسه واگذاری را بررسی کنند. چنانچه به هر دلیلی مراحل واگذاری رعایت نشده باشد از مراجع قضایی درخواست خواهیم کرد تصمیم قانونی را در این رابطه اتخاذ کنند.

 

نماینده آذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی همچنین با اشاره به انتشار نامه خود به قوه قضاییه و بازرسی درباره واگذاری غیرقانونی ایران ایرتور، گفت:‌ بنده اصلا راضی به انتشار این نامه‌ها نبودم؛ چون حیثت افراد برای ما بسیار مهم بوده و اهمیت دارد.

 

اعزازی تاکید کرد: از منشاء درز نامه به قوه قضاییه و بازرسی هر کسی که باشد، شکایت خواهم کرد.

ارسال نظر
آخرین اخبار