وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است دستور معاون پزشکیان برای رفع بوی نامتبوع اتوبان تهران - قم رئیس مجلس سه قانون را ابلاغ کرد

امیری: دولت منتظر ابلاغ قانون تشکیل وزارت میراث فرهنگی است

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به اینکه دولت مخالف تشکیل وزارت میراث فرهنگی و گردشگری بود، گفت: این طرح بار مالی دارد اما چون به تایید شورای نگهبان رسید، لازم الاجرا است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 10
کد خبر: ۱۸۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی امیری  با بیان اینکه تشکیل وزارت میراث فرهنگی و گردشگری براساس طرح نمایندگان مجلس و نه طرح دولت بود، اظهار کرد: در مقطعی که این طرح در مجلس در حال بررسی و سپس میان مجلس و شورای نگهبان در رفت و برگشت بود، دولت نظر مخالف خود را اعلام کرد.


وی درباره دلایل مخالفت دولت با این طرح تصریح کرد: دولت معتقد بود تنظیم سازمان اداری کشور براساس اصل126 قانون اساسی از اختیارات رئیس جمهور است. از سویی این طرح بار مالی داشت و خلاف اصل 75قانون اساسی بود.


امیری همچنین خاطرنشان کرد: براساس قانون اساسی، وقتی مصوبه ای از مجلس مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت، به قانون تبدیل شده و لازم الاجراست. در حال حاضر نیز این مصوبه به قانون تبدیل شده و بنابراین لازم الاجراست. ما منتظر هستیم که این قانون به دولت ابلاغ شود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار