درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

امیری: دولت منتظر ابلاغ قانون تشکیل وزارت میراث فرهنگی است

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به اینکه دولت مخالف تشکیل وزارت میراث فرهنگی و گردشگری بود، گفت: این طرح بار مالی دارد اما چون به تایید شورای نگهبان رسید، لازم الاجرا است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۷ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 10
کد خبر: ۱۸۷۹۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ حسینعلی امیری  با بیان اینکه تشکیل وزارت میراث فرهنگی و گردشگری براساس طرح نمایندگان مجلس و نه طرح دولت بود، اظهار کرد: در مقطعی که این طرح در مجلس در حال بررسی و سپس میان مجلس و شورای نگهبان در رفت و برگشت بود، دولت نظر مخالف خود را اعلام کرد.


وی درباره دلایل مخالفت دولت با این طرح تصریح کرد: دولت معتقد بود تنظیم سازمان اداری کشور براساس اصل126 قانون اساسی از اختیارات رئیس جمهور است. از سویی این طرح بار مالی داشت و خلاف اصل 75قانون اساسی بود.


امیری همچنین خاطرنشان کرد: براساس قانون اساسی، وقتی مصوبه ای از مجلس مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفت، به قانون تبدیل شده و لازم الاجراست. در حال حاضر نیز این مصوبه به قانون تبدیل شده و بنابراین لازم الاجراست. ما منتظر هستیم که این قانون به دولت ابلاغ شود.

 

منبع: ایسنا

ارسال نظر