پیش‌بینی وضعیت هوای تهران طی ۵ روز آینده کیفیت هوای تهران قابل قبول شد هواشناسی: هشدار دریایی سطح نارنجی در مازندران؛ شنا ممنوع است ماجرای فرونشست خیابان نشاط اصفهان و نشت ماده عجیب + عکس جزییات رای وحدت رویه دیه راننده مقصر به نرخ روز هلاکت دو شرور مسلح در درگیری با پلیس در طبس انهدام شبکه قاچاق سوخت در یکی از پمپ بنزین‌های رودان/ ۷ نفر متهم بازداشت شدند شرکت بیش از ۶۱۰۰ داوطلب لرستانی در آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی و وزارت بهداشت تازه‌ترین نتایج نظرسنجی ایسپا پیرامون مصرف شبکه‌ها و رسانه‌های اجتماعی و استفاده از ابزار‌های هوش مصنوعی چت‌جی‌پی‌تی در مواجهه با سناریوی خودکشی نوجوانان با پلیس تماس می‌گیرد اپ جدید گوگل برای جستجوی سریع در ویندوز ارائه می‌شود ادارات خوزستان دورکار شدند / آلودگی هوا ساعت کاری برخی شهر‌ها را تغییر داد پژوهشگران انگلیسی، سیستم هشدار سرطان ساختند آغاز انتخاب رشته داوطلبان آزمون کارشناسی رشته‌های علوم پزشکی دانشگاه آزاد بازگشایی دوطرفه جاده چالوس پس از محدودیت ۴ ساعته یکطرفه شدن جاده چالوس؛ ترافیک سنگین است

پروانه مطب ۹۶ پزشک متخلف باطل شد

سرپرست اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایت سازمان نظام‌پزشکی کشور گفت: تاکنون 96 پروانه پزشکی ابطال شده است و از جامعه پزشکی درخواست می‌کنیم با داشتن شرایط لازم نسبت به دریافت پروانه مطب اقدام کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۸ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 07
کد خبر: ۱۸۸۱۱۹

به گزارش راهبرد معاصر، محمدرضا اسدی سرپرست اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایت سازمان نظام‌پزشکی کشور گفت: بر اساس گزارش‌های دریافتی در اوایل سال مبنی بر اینکه تخلفاتی در زمینه صدور پروانه‌ها وجود داشته و پزشکان به صورت غیرمجاز و بدون داشتن شرایط لازم اقدام به دریافت پروانه طبابت کرده‌اند، پس از استعلام‌های لازم و بررسی نامه‌های سه دانشگاه علوم پزشکی تهران، اصالت نامه‌ها و گواهی‌های مربوط به سابقه خدمت مورد تایید واقع نشد.

 

وی اظهارداشت: با این فرض که شاید رویه یادشده در سایر موارد نیز رخ دهد، چند پرونده دیگر را بررسی کردیم و تخلفات مشابه شناسایی شد. از شهریور سال جاری کار عملیاتی آغاز شد و یکی از اقدامات لازم شناسایی افرادی بود که در مسیر این تخلف قرار می گیرند.

 

سرپرست اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایت سازمان نظام‌پزشکی با بیان اینکه بیشترین میزان صدور پروانه مربوط به سال‌های ۹۵ و ۱۴۰۰ است، افزود: دریافت پروانه برای کلان‌شهری مانند تهران نیاز به ۳۶۰ امتیاز بازآموزی دارد که پزشک باید ۱۲ سال سابقه خدمت را برای به دست آوردن این امتیاز داشته باشد. بررسی‌ها نشان داد شماره نظام پزشکی گویای سابقه کار پزشک مورد نظر نبوده و برآورد این بود که زمان تخلف به سال ۹۵ باز می‌گردد.

 

اسدی اضافه کرد: از بین افرادی که در این سال‌ها شماره نظام گرفتند به طور تصادفی تعداد ۵۱۰ فقره پرونده را از میان شماره نظام پزشکی‌های ۱۳۰ هزار به بالا مورد بررسی قرار دادیم که تعداد قابل توجهی پرونده مشکل داشت و بررسی‌ها نشان داد که اقداماتی مانند دریافت رشوه و جعل نامه اتفاق افتاده است.

 

وی با بیان اینکه تا کنون ۹۶ پروانه از پزشکان متخلف توسط سازمان نظام پزشکی باطل شده است اظهار داشت: همه این پرونده‌ها به دادستانی انتظامی نظام پزشکی ارسال شده است و روند اخراج برخی از کارکنان متخلف نیز طی شده است.

 

وی ادامه داد: این جریان بر حسب وظیفه سازمانی به دو نهاد مرتبط در دی و بهمن ماه ارائه شده است و دادستانی تهران بزرگ و سازمان بازرسی به این پرونده‌ها ورود پیدا کرده‌اند.

 

اسدی با اشاره به این موضوع که عمده تخلفات جعل گواهی، جعل سابقه کار و جعل گواهی بازآموزی بوده است گفت: این افراد اقدام به جعل ملزومات اخذ پروانه مطب می‌کردند و بیشتر جوان پزشکان در دام این موضوع افتاده بودند و خوشبختانه با هشدارهای نظام پزشکی این تخلفات کاهش پیدا کرده و بخش عمده‌ای از این گروه در خارج از سازمان فعالیت می‌کردند و متلاشی شدند.

 

سرپرست اداره ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایت سازمان نظام‌پزشکی کشور گفت: از جامعه پزشکی درخواست می‌کنیم با داشتن شرایط لازم نسبت به دریافت پروانه مطب اقدام کنند./ فارس

ارسال نظر