طرح جایگزین انتقال پایتخت کلید خورد هشدار قرمز؛ ۱۱ شهر در محاصره آلودگی پلمب یک تالار پذیرایی به علت مسمومیت غذایی بیش از ۷۰ نفر/ ماجرا چیست؟ ازدواج با اتباع غیرایرانی قانونی می‌شود اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای چالوس و هراز بحران دسترسی به انسولین / رنج مداوم بیماران دیابتی خدائیان: مردم باید از اطلاعات دستگاه‌ها مطلع شوند وضعیت ترافیک و شرایط جوی محورهای کشور پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ ‌آزادی موقت متهم پرونده موبایل موسوی با وثیقه سنگین هشدار هلال‌احمر درباره سیلاب در شمال کشور/ امدادگران به حالت آماده‌باش درآمدند جزئیات پرداخت ۴۳ همت از مطالبات بیمارستان‌های دولتی سال ۱۴۰۵ چند روز تعطیل رسمی دارد؟ وکیل: حکم اعدام «شریفه محمدی»، فعال کارگری، با تصمیم رئیس قوه قضائیه به سی سال حبس تبدیل شد توقیف محموله قاچاق دام آلوده در مازندران تصویب روز ملی هوا فضا و روز جزایر سه گانه خلیج فارس در تقویم رسمی کشور جزئیات تیراندازی پلیس در منطقه سوهانک تهران / دستگیری و زخمی شدن چند نفر / اعتراض دانشجویان به جولان اراذل و اوباش در محدوده دانشگاه آزاد

۱۵۰ شهرستان کشور پزشکی قانونی ندارند

معاون سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: برای رفع مشکل غیراستاندارد بودن ساختمان‌های خود از کمک و مساعدت منابع مختلف از جمله خیرین بهره می‌گیریم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۰۳ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 24
کد خبر: ۲۱۵۰۸۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ رضا حاج منوچهری، معاون توسعه سازمان پزشکی قانونی کشور در سی و نهمین نشست هم اندیشی مدیران پزشکی قانونی گفت: پزشکی قانونی یک سازمان خدمت رسان و در مواجهه مستقیم با مردم است که عمده مراجعین آن افراد آسیب دیده هستند به همین منظور ساختمان‌های سازمان باید متناسب با شرایط مراجعین و مصدومین بوده و دسترسی به خدمات سازمان نیز باید به گونه‌ای باشد که مردم برای دریافت خدمات نیازمند طی مسافت‌های طولانی بین شهری نباشند و یکی از ملزومات این امر دارا بودن ساختمان‌های مناسب است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر سازمان در ۴۷۰ مرکز، خدمات خود را به مراجعین ارائه می‌دهد، در حالیکه ۱۵۰ شهرستان فاقد مرکز پزشکی قانونی هستند و بسیاری از ساختمان‌های فعلی نیز استیجاری و یا امانی هستند.

وی با تأکید بر اینکه یکی از منابع سازمان برای رفع مشکل کمبود ابنیه و حتی تجهیزات، خیرین هستند اظهار کرد: سازمان طی سال‌های گذشته با استفاده از کمک‌های خیرین بخشی از کمبود‌های خود را در استان‌های مختلف جبران و تعدادی از پروژه‌ها را به بهره‌برداری رسانده و یا تجهیز کرده است.

حاج منوچهری به برخی پروژه‌های احداث شده با کمک خیرین اشاره کرد و افزود: احداث مرکز معاینات مهریز، بافق و خاتم در استان یزد، ساخت مرکز معاینات فردوس در استان خراسان جنوبی، احداث ساختمان تشریح بستک و پروژه تشریح رودان در استان هرمزگان، احداث مرکز تشریح پاوه، آغاز ساخت پروژه استهبان استان فارس و تکمیل و تجهیز پروژه مرکز معاینات و تشریح گنبد کاووس و احداث مرکز معاینات و تشریح کلاله از جمله پروژه‌های ساخته شده با کمک خیرین است.

معاون توسعه سازمان پزشکی قانونی کشور با قدردانی از کمک‌های خیرین در ساخت و تکمیل پروژه‌های پزشکی قانونی اظهار امیدواری کرد با توجه به اهمیت خدمات این سازمان و نوع مراجعین آن که نیاز به تکریم و توجه ویژه دارند، سازمان بتواند در آینده، هر چه بیشتر از کمک و حمایت‌های خیرین برخوردار شود تا خدمات بهتری به مراجعین سازمان ارائه شود./باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار