دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ کودکان مبتلا به «ام اس» زودتر پیر می‌شوند مغز انسان هیچ‌وقت پُر نمی‌شود؛ حافظه بی‌مرز، نه محدود شرور معروف تهران بازداشت شد / مهدی ریش کیست؟ دمای خوزستان بالای ۵۰ درجه می‌رود زورگیر فضای مجازی دستگیر شد رگبار و رعد و برق در ۲۱ استان/ خیزش گرد و خاک در ۱۸ استان رئیس قوه قضائیه: دشمن عملیات روانی علیه مردم ایران را با جدیت پیگیری می‌کند جزئیات دستگیری یکی از بزرگ‌ترین قاچاقچیان مواد مخدر/کشف ۶۰ کیلو هروئین و شیشه دستگیری اعضای باند کلاهبرداری اعطای تسهیلات بانکی/ کلاهبرداری از ۲۷۰ شهروند

واریزی جدید به حساب فرهنگیان

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان از واریز ١۶ هزار میلیارد ریال سود سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ١۴٠١ به حساب اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۲ - ۱۷ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 07
کد خبر: ۱۸۸۱۹۶
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر؛ حمیدرضا نجف‌پور کردی با اشاره به برگزاری مجمع عمومی سال مالی منتهی به ٣١ شهریور ١۴٠١ موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان اظهار کرد: سود مصوب مجمع بین فرهنگیان عضو این موسسه تسهیم شده است.

وی با اشاره به اینکه سود در نظر گرفته شده برای اعضای شاغل، جزو دارایی‌های آنان منظور و در صورت وضعیت آن‌ها اعمال می‌شود، تصریح کرد: از سود ۱۶ هزار میلیارد ریالی، بیش از ٢هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال متعلق به ۱۲۱ هزار و ۲۰۰ عضو بازنشسته بازه زمانی اول مهر ١۴٠٠ تا اسفند ١۴٠١ بوده که به صورت نقدی به حساب آن‌ها واریز شده و قابل برداشت است.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در تشریح روند واریزی‌ها برای فرهنگیان بازنشسته عضو موسسه اظهار کرد: این واریزی به حساب افراد مشمول نزد بانک‌های سرمایه، ملی و سایر بانک‌ها انجام شده که در راستای تحقق سیاست‌های بانک مرکزی و صندوق ذخیره جهت احیای بانک سرمایه از همه اعضای شاغل درخواست می‌شود تا نسبت به افتتاح حساب در بانک سرمایه متعلق به فرهنگیان اقدام کنند.

نجف‌پور کردی اضافه کرد: افتتاح حساب فرهنگیان در بانک سرمایه موجب می‌شود تا زمینه تسهیل در پرداختی‌های موسسه در زمان بازنشستگی برای آنان به حداقل زمان ممکن کاهش یابد ضمن آنکه به ارتقای هرچه بیشتر توانمندی‌های این بانک هم کمک به‌سزایی می‌شود.

مدیرعامل موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان با اشاره به اینکه میانگین سود اعضای بازنشسته در سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ١۴٠١بیش از ٢٠ میلیون ریال بوده است، بیان کرد: بیشترین سود پرداخت شده بیش از ١١٠ میلیون ریال است.

وی درباره نحوه اطلاع فرهنگیان عضو از میزان تخصیص سود خود گفت: فرهنگیان شاغل می‌توانند با مراجعه به وب سایت موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان در قسمت صورت وضعیت اعضا یا با نصب سوپراپلیکیشن فرهنگیان به نشانی https://szf.satpay.ir سود سال مالی منتهی به ۳۱ شهریور ١۴٠١را که به حساب آن‌ها منظور شده است، مشاهده کنند. / ایرنا

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
معلم
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۱۴ - ۱۴۰۲/۰۳/۱۸
0
0
هم خوانی ندارد.
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار