تراکتور شالیزار گروه تراکتورسازی ایران با حضور رئیس جمهور افتتاح شد-راهبرد معاصر
رئیس‌جمهور عازم قاهره شد رئیس‌جمهور فردا به مصر می‌رود تاجگردون: ۱۱ میلیارد دلار برای کالا‌های اساسی تخصیص یافت  بودجه ۱۴۰۴ به شورای نگهبان ارسال شد استاندار تهران: تعطیلی‌ها روزانه اعلام می‌شوند ربیعی: رئیس‌جمهور قانون حجاب و عفاف را در دستورکار شورای امنیت ملی قرار داد وکیل پرونده «کنسرت فرضی»: بازداشت پرستو احمدی در مازندران سخنگوی دولت: افزایش دو یا سه برابری بودجه نیرو‌های مسلح صحّت ندارد امام جمعه موقت تهران: هدف رژیم صهیونیستی از نیل تا فرات است / جامعه جهانی برای توقف این رژیم به پا خیزد  واکنش صمصامی به گران سازی نرخ ارز؛ وزیر اقتصاد استیضاح شود + عکس اطلاعیه سپاه: شبکه ضد امنیت ملی در قزوین متلاشی شد بیانیه سپاه / آغاز دورانی نوین از پروسه شکست دشمنان امت اسلامی و غلبه جبهه مقاومت بر توطئه ترکیبی جبهه باطل سخنگوی دولت: اغلب بنزین تولیدی کشور مطابق با استانداردهای یورو ۴ است ابراهیم‌پور: مطالبات معلمان بازنشسته نیمه دوم ۱۴۰۰ در سال آینده پرداخت می‌شود آملی لاریجانی: در مجمع با شفافیت مخالف نیستیم، اشکال ما مساله خروج مجلس از حدود اختیارات خود بود

تراکتور شالیزار گروه تراکتورسازی ایران با حضور رئیس جمهور افتتاح شد

رئیس جمهور در بازدید از گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در تبریز، از طرح تولید تراکتور شالیزار این مجموعه رونمایی کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۱ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 08
کد خبر: ۱۸۸۲۸۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ تراکتور شالیزار با همت محققان تراکتورسازی ایران طراحی شده و بزودی با تولید انبوه در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد.

تاکنون نیاز شالی کاران کشور به این نوع تراکتور صرفا از محل واردات تامین می‌شد، اما اکنون با داخلی سازی تولید تراکتور شالیزار نه تنها سالانه از خروج ۱۵ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری خواهد شد بلکه از محل صادرات این نوع تراکتور پیش بینی می‌شود سالانه پنج میلیون دلار نیز ارز عاید کشور شود.

کشور‌های آمریکا، ژاپن، کره، هند، چین به عنوان معدود کشور‌های دارنده تکنولوژی تولید تراکتور شالیزار هستند که اکنون با دستیابی به تکنولوژی طراحی و تولید این نوع تراکتور در تراکتورسازی، ایران نیز به جمع کشور‌های دارنده تکنولوژی تولید این نوع محصول در دنیا اضافه خواهد شد.

مصطفی وحیدزاده، مدیرعامل گروه تراکتورسازی ایران در حاشیه این افتتاح گفت: خط تولید تراکتور شالیزاری برای نخستین بار در کشور راه اندازی شده و برای راه اندازی این خط تولید مبلغ ۳.۶ هزار میلیارد تومان هزینه شده است.

وی افزود: اکنون جزو پنج شرکتی هستیم که به تکنولوژی تولید این نوع تراکتور دست یافته‌ایم. با دستیابی به تکنولوژی تولید تراکتور شالیزار که قیمت تمام شده آن ۶۳ درصد مشابه خارجی است از خروج ۱۵ میلیون دلار ارز جلوگیری و برای بیش از ۳۰۰۰ نفر اشتغالزایی شد.

وی ادامه داد: نیاز داخلی به این محصول نزدیک به ۱۵۰۰ دستگاه است که تمام این نیاز از محل واردات تامین می‌شود و با طراحی و تولید آن در تراکتورسازی نه تنها نیاز داخلی رفع خواهد شد بلکه بازار صادراتی وسیعی نیز برای کشور بوجود خواهد آمد. / ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده