تصویب فوق‌العاده خاص برای کارکنان شهرداری‌ها در مجلس تسریع در روند رسیدگی به لایحه سازمان ملی مهاجرت وزیر اطلاعات: با مسئولان دوتابعیتی طبق قانون برخورد می‌کنیم هشدار اطلاعات سپاه به سودجویان استخراج ارز دیجیتال کمک‌هزینه ناهار، ایاب و ذهاب و مهدکودک فرزندان کارمندان دولت در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد پزشکیان: به دنبال اصلاح کمی و کیفی محتوا و شیوه‌های آموزش هستیم بازدید سرلشکر سلامی از پروژه‌های مهم عمرانی در مناطق مرزی شمال غرب کشور نوجوان دهه هشتادی مشاور نسل Z استاندار کرمان شد بقائی: سپاه نماد مقاومت و افتخار ملت است حکم اعدام حمید حسین‌نژاد عامل شهادت ۸ مرزبان ایرانی اجرا شد شهادت یکی از نیرو‌های امنیتی مازندران حین مأموریت ابلاغ «اصلاح آئین‌نامه اجرایی متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان» آملی لاریجانی: فعلاً FATF در مجمع تشخیص قابل بررسی نیست انتصاب محسن اسماعیلی به سمت معاونت راهبردی و امور مجلس رئیس جمهور تصویب کلیات طرح اساسنامه سازمان ملی مهاجرت در کمیسیون امنیت ملی مجلس

بازدید رئیس جمهور از چرمشهر تبریز

رئیس جمهور در پنجمین مقصد از دور دوم سفر‌های استانی دولت مردمی و به منظور انجام سفری دو روزه وارد استان آذربایجان شرقی شد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۰ - ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 08
کد خبر: ۱۸۸۲۷۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی صبح امروز پنجشنبه در پنجمین مقصد از دور دوم سفر‌های استانی دولت مردمی، با استقبال امام جمعه و نماینده، ولی فقیه و استاندار، از طریق فرودگاه بین‌المللی شهید مدنی تبریز، وارد استان آذربایجان شرقی شد تا علاوه بر پیگیری مصوبات سفر قبلی، دیدار‌های مردمی، نشست با فعالان اقتصادی، هنرمندان و فعالان فرهنگی از کارخانجات بزرگ صنعتی این استان نیز بازدید کند.

رئیس جمهور در نخستین روز از دور دوم سفر خود به آذربایجان شرقی از چرمشهر تبریز بازدید کرد و از نزدیک در جریان فعالیت‌ها و مشکلات واحد‌های مستقر در این شهرک قرار گرفت.

تبریز قطب صنعت چرم ایران است و نخستین کارخانه چرم سازی مدرن ایران از سوی مرحوم صدقیانی با عنوان چرمسازی «خسروی» در حدود ۹۵ سال قبل ایجاد شد و بعد از هفت سال این صنعت در این شهر گسترش یافت. توسعه این صنعت از محله امامیه تبریز شروع شد و سپس تا سال ۱۳۶۲ به خیابان سعدی گسترش یافت و تعداد کارخانه‌های چرم سازی در آن زمان به ۴۲ واحد رسید.

اکنون نیز تعدادی از نماد‌های کارخانه‌های چرم سازی در این محله‌ها موجود بوده، ولی به دلیل مزاحمت شهری واحد‌های مستقر در این محله، واحد‌های تولیدی بین روستای خواجه دیزج و مایان به نام چرمشهر انتقال یافتند.

با فعالیت این واحد‌ها در این مکان و گسترش واحد‌های چرمسازی تعداد واحد‌های فعال در آن به حدود ۳۶۴ واحد رسیده است. این مکان تا سال ۱۳۷۹ به عنوان ناحیه صنعتی شناخته می‌شد و فاقد امکانات زیربنایی بودو در آن زمان تعداد ۲۳۰ واحد چرمسازی مستقر در این مکان با مشکلات زیادی مواجه بودند. / تسنیم

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده