ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد

عراق از گفت‌و‌گوی مفید فؤاد حسین و بلینکن درباره بدهی بغداد به ایران خبر داد

عراق از گفت‌و‌گوی مفید فؤاد حسین و بلینکن درباره بدهی بغداد به ایران خبر داد وزارت امور خارجه عراق اعلام کرد که گفت‌و‌گوی اخیر وزیر امور خارجه این کشور با همتای آمریکایی درباره بدهی‌های بغداد به ایران، نتایجی به دنبال داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۲ - ۲۰ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 10
کد خبر: ۱۸۸۵۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، «احمد الصحاف» سخنگوی وزارت امور خارجه عراق، بعدازظهر امروز (شنبه) تایید کرد که «فؤاد حسین» وزیر امور خارجه این کشور در گفت‌و‌گو با همتای آمریکایی خود در خصوص بدهی‌های بغداد به تهران به نتایجی دست پیدا کرده است.

 

بنابر گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع)، سخنگوی وزارت خارجه عراق اظهار داشت: «وزیر خارجه، گفت‌وگوی هدفمندی را با همتای آمریکایی خود طی کنفرانس بین‌المللی مبارزه با تروریسم در ریاض پیش برد که منجر به مقدمه‌چینی بنیادین برای [پرداخت] بدهی‌های عراق به ایران شد.»

 

احمد الصحاف اضافه کرد: «وزیر امور خارجه به همین منظور با همتای عمانی خود هماهنگی و گفت‌وگوهای پیوسته‌ای در سطوح عالی انجام داده است.»

 

وزارت امور خارجه عراق، روز گذشته، در بیانیه‌ای اعلام کرده بود که فؤاد حسین با همتای آمریکایی خود درباره بدهی‌های بغداد به دولت ایران و لزوم حل این مشکل گفت‌و‌گو کرده است.

 

در این بیانیه آمده بود که در حاشیه نشست وزیران ائتلاف بین‌المللی موسوم به ضد داعش در ریاض، وزرای خارجه عراق و آمریکا در گفت‌و‌گویی دوجانبه به بدهی‌های گازی و برقی بغداد به دولت ایران و چگونگی تعامل با تحریم‌های آمریکا علیه بانک‌های جهانی و بانک‌های عراقی پرداخته‌اند.

 

فؤاد حسین در این دیدار «بر لزوم حل این مشکل به علت تاثیر مستقیم آن بر فرایند برق‌رسانی در عراق» تاکید کرد و در عین حال از آمریکا بابت اجازه برای حل مسئله تأمین هزینه‌های حجاج ایرانی از پول‌های تهران در بانک‌های عراق تشکر نمود./ فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار