اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا

کانادا بار دیگر روسیه را تحریم کرد

کانادا بار دیگر روسیه را تحریم کرد کانادا یک بار دیگر برخی افراد و نهاد‌های مرتبط با روسیه را به بهانه "حفاظت" از فرهنگ اوکراین تحریم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، دولت کانادا در بیانیه‌ای که امروز یکشنبه منتشر شد اعلام کرد ۲۴ فرد و ۱۷ نهاد از جمله رئیس جمهور سابق اوکراین ویکتور یانوکوویچ و تعدادی از موزه‌ها و مقامات در مناطق کریمه، خرسون و زاپوریژیا را تحریم کرده است.

 

به گزارش اسپوتنیک، «ملانی جولی»، وزیر امور خارجه کانادا در این ارتباط اعلام کرد که کانادا تحریم‌های بیشتری را علیه ۲۴ فرد و ۱۷ نهاد در اوکراین به عنوان بخشی از مقررات اقدامات ویژه اقتصادی (اوکراین) اعمال می‌کند. این اقدامات جدید کانادا به بهانه واکنش مستقیم به تلاش‌های روسیه عنوان شده و ادعا شده است که واکنشی به سایت‌های فرهنگی، مؤسسات و نهاد‌هایی هستند که علیه هویت اوکراین فعالیت می‌کنند.

 

دولت کانادا در بیانیه‌ای اعلام کرد: کانادا افراد مرتبط با سرقت اشیا فرهنگی توسط روسیه را برای مقابله با تلاش‌های کرملین برای «روسیه‌سازی» فرهنگ اوکراین تحریم می‌کند. ویکتور یانوکوویچ و پسرش الکساندر، تعدادی از مقامات مناطق جدید روسیه، چندین موزه در کریمه، خرسون، ماریوپل و ملیتوپل، وزارتخانه‌های فرهنگ و آموزش منطقه‌ای، برخی رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران در میان افراد و نهاد‌های تحریم‌شده هستند.

 

این تحریم‌ها در حالی بار دیگر علیه دولت مسکو تحمیل می‌شود که روز گذشته جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا در سفری غیرمنتظره وارد کی یف شد و در بدو ورود خود از بنای یادبود نظامیان اوکراینی کشته شده در مرکز این شهر دیدن و به آن‌ها ادای احترام کرد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار