«سود سهام ترامپ» یا خرید رأی؟؛ وعده 5 هزار دلاری زیر تیغ انتقاد سفر سخنگوی وزارت خارجه و هیئت رسانه‌ای بین‌المللی به لامرد نیویورک‌تایمز: ونس درباره ادامه جنگ ایران به ترامپ هشدار داده است گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و کره جنوبی یاوه‌گویی جدید وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده

کانادا بار دیگر روسیه را تحریم کرد

کانادا بار دیگر روسیه را تحریم کرد کانادا یک بار دیگر برخی افراد و نهاد‌های مرتبط با روسیه را به بهانه "حفاظت" از فرهنگ اوکراین تحریم کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۶ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۲ - 2023 June 11
کد خبر: ۱۸۸۶۵۳

به گزارش راهبرد معاصر، دولت کانادا در بیانیه‌ای که امروز یکشنبه منتشر شد اعلام کرد ۲۴ فرد و ۱۷ نهاد از جمله رئیس جمهور سابق اوکراین ویکتور یانوکوویچ و تعدادی از موزه‌ها و مقامات در مناطق کریمه، خرسون و زاپوریژیا را تحریم کرده است.

 

به گزارش اسپوتنیک، «ملانی جولی»، وزیر امور خارجه کانادا در این ارتباط اعلام کرد که کانادا تحریم‌های بیشتری را علیه ۲۴ فرد و ۱۷ نهاد در اوکراین به عنوان بخشی از مقررات اقدامات ویژه اقتصادی (اوکراین) اعمال می‌کند. این اقدامات جدید کانادا به بهانه واکنش مستقیم به تلاش‌های روسیه عنوان شده و ادعا شده است که واکنشی به سایت‌های فرهنگی، مؤسسات و نهاد‌هایی هستند که علیه هویت اوکراین فعالیت می‌کنند.

 

دولت کانادا در بیانیه‌ای اعلام کرد: کانادا افراد مرتبط با سرقت اشیا فرهنگی توسط روسیه را برای مقابله با تلاش‌های کرملین برای «روسیه‌سازی» فرهنگ اوکراین تحریم می‌کند. ویکتور یانوکوویچ و پسرش الکساندر، تعدادی از مقامات مناطق جدید روسیه، چندین موزه در کریمه، خرسون، ماریوپل و ملیتوپل، وزارتخانه‌های فرهنگ و آموزش منطقه‌ای، برخی رسانه‌ها و روزنامه‌نگاران در میان افراد و نهاد‌های تحریم‌شده هستند.

 

این تحریم‌ها در حالی بار دیگر علیه دولت مسکو تحمیل می‌شود که روز گذشته جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا در سفری غیرمنتظره وارد کی یف شد و در بدو ورود خود از بنای یادبود نظامیان اوکراینی کشته شده در مرکز این شهر دیدن و به آن‌ها ادای احترام کرد./باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار