موافقت اغلب بزرگسالان آمریکایی با اخراج مهاجران در پی لغو قرارداد با روسیه؛ سوریه بندر طرطوس را باز پس گرفت دیدار زلنسکی با رئیس رژیم صهیونیستی گروسی: دولت ترامپ مایل به دستیابی به توافق تازه با ایران است ارتش آمریکا هزاران نیروی دیگر به مرز با مکزیک اعزام می‌کند دوحه: مذاکرات درباره مرحله دوم آتش‌بس در غزه شروع شود حماس: هماهنگی امنیتی میان تشکیلات خودگردان و اسرائیل به سطح فاجعه‌باری رسیده است احتمال توافق وزرای خارجه اتحادیه اروپا بر سر کاهش تحریم‌های سوریه دبیرکل سازمان ملل: ایران به نگرانی‌ها درباره برنامه هسته‌ای‌اش رسیدگی کند ظریف در اجلاس «داووس»: حکومت تصمیم گرفته است که به زنان فشار وارد نکند جزئیات جدید درباره ساختار وزارت دفاع آتی سوریه وزیر خارجه آمریکا: درگیری اوکراین نباید تکرار شود یک روز عزای عمومی در ترکیه به‌دلیل حادثه آتش‌سوزی دعوت علی‌اف از پزشکیان برای سفر به آذربایجان رسانه عبری: ترامپ از قطر انتقام خواهد گرفت

روزهای شلوغ ظریف بعد از تحریم شدن از سوی آمریکا

محمدجواد ظریف در دیدار با اعضای فراکسیون دیپلماسی مجلس گفت: فشار آمریکا به ایران به دلیل قوت و قدرت کشورمان است نه ضعف.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۴ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 10
کد خبر: ۱۸۸۹۴

به گزارش راهبرد معاصر ، وزارت خارجه امروز میزبان جمعی از دولتی ها و مجلسی ها بود که در راستای حمایت از محمدجواد ظریف بعد از تحریم شدن از سوی آمریکا راهی این وزارتخانه شده بودند.

 

سیدمحمود علوی وزیر اطلاعات و معاونان این وزارتخانه بعد از ظهر امروز در وزارت امور خارجه حاضر شدند و ضمن محکومیت تحریم رئیس دستگاه دیپلماسی از زحمات وزیرامورخارجه قدردانی کردند.

 

جمعی از نمایندگان مجلس هم امروز مهمان ظریف بودند. در این دیدار رئیس و اعضای فراکسیون دیپلماسی مجلس شورای اسلامی ضمن قدردانی از زحمات مسئول سیاست خارجی کشور اقدام آمریکا در تحریم رئیس دیپلماسی کشور را تقبیح و محکوم کردند.

 

آنگونه که گزارش داده، ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان عصر روز شنبه در دیدار اعضای فراکسیون دیپلماسی مجلس شورای اسلامی طی سخنانی گفت: آمریکا نگران شکست خود در صحنه دیپلماسی است.

 

وی در بخشی دیگر از صحبت های خود در این دیدار با بیان این که ایران در صحنه های میدانی منطقه ای و بین المللی موفق بوده است، تصریح کرد: فشار آمریکا به ایران به دلیل قوت و قدرت کشورمان است نه ضعف.

 

محمدرضا تابش نیز داشته جزئیات بیشتری از این جلسه را روایت کرده است. وی با بیان اینکه تحریم ظریف سردرگمی زمامداران آمریکایی را در عرصه دیپلماسی آشکار می‌سازد و خط بطلانی بر شعار مذاکره آنهاست، گفت: جرم دکتر ظریف حمایت از صلح، گفت‌وگو، چندجانبه‌گرایی و مبارزه با تروریسم از هر نوعی به نمایندگی از ملت شریف، پرافتخار و تمدن‌آفرین ایران است.

 

تابش ادامه داد: بعد از تحریم ظریف مقامات آمریکایی خواسته‌اند توییتر، فیس‌بوک و امثال رسانه‌های فعال در عرصه مجازی صفحات دکتر ظریف را مسدود کنند. چرا؟ مگر دکتر ظریف عده و عده‌ای دارد؟ آنها از منطق گفت‌وگوی دکتر ظریف واهمه دارند. همان منطقی که قرار بوده و هست انقلاب اسلامی بر بال آن مرزهای جهان انسانی را درنوردد و پیام صلح و عدالت را در میان انسان‌های مظلوم و دردمند منتشر سازد؛ منطقی که با ابتکار رییس دولت اصلاحات با اجماع جهانی در سازمان ملل به نام ایران رقم خورد.

 

به گفته تابش، در این جلسه سایر نمایندگان نیز طی اظهاراتی با اعلام حمایت از ظریف و محکومیت اقدام نابخردانه امریکا، پیشنهاداتی در مورد خنثی کردن این اقدام و تقویت دستگاه دیپلماسی ارایه کردند.

 

تابش همچنین گفت: ظریف نیز از ابراز لطف و اظهارات سخاوتمندانه حضار تشکر کرد و طی اظهاراتی گفت که ما باید شرایط دنیا و الزامات دیپلماسی را هوشمندانه رصد کنیم. آمریکایی‌ها نگران افکارعمومی و شکست در صحنه دیپلماسی هستند.

به گفته تابش، ظریف از معاهده برجام و دستاوردهای همه جانبه آن به عنوان یکی از بزرگترین دستاوردهای ایران و نه تنها جمهوری اسلامی، دفاع کرد و گفت که یکی از دستاوردهای بی‌نظیر برجام، لغو تمامی قطعنامه های سازمان ملل بدون اجرا بود که تابه حال اتفاق نیفتاده بود.

 

نماینده مردم اردکان در مجلس خاطرنشان کرد: ظریف در شرایط فعلی هیچ کاری را مهمتر از انسجام داخلی ندانست که باعث خواهد شد توطئه‌های دشمنان ما نقش بر آب شود. ایشان بر ضرورت ایجاد اعتماد بین همسایگان و گسترش روابط با کشورهای دنیا تاکید کرد و گفت در سایه دیپلماسی نباید بگذاریم اجماع جهانی بر علیه ماشکل بگیرد.

 

این نماینده مجلس در پایان گفت: آقای ظریف لزوم مقاوم کردن اقتصاد کشور را از جمله راهبردهای موثر علیه تحریم‌ها ذکر کرد و حمایت نمایندگان از وزارت امور خارجه را در اهتمام آنها به قائل شدن نقش منحصر به فرد برای وزیر امور خارجه به عنوان مسئول دیپلماسی و سیاست خارجی کشور دانست.

ارسال نظر